Ένα “μαγικό” διακοσμητικό – Θα κάνει τον χώρο σου να φαίνεται διπλός

PLUS

Ένα “μαγικό” διακοσμητικό – Θα κάνει τον χώρο σου να φαίνεται διπλός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Η διακόσμηση των μικρών χώρων αποτελεί πραγματική πρόκληση. Είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν υπάρχει λιγοστό φυσικό φως και χαμηλά ταβάνια ή λίγα αρχιτεκτονικά στοιχεία (πράγμα συνηθισμένο στα σύγχρονα διαμερίσματα). Οι χώροι και τα σημεία που δείχνουν μικροί και σκοτεινοί είναι συχνό φαινόμενο στις σύγχρονες ζωές μας, αλλά υπάρχει ένα εύκολο τέχνασμα για να φανούν μεγαλύτεροι […]

26.10.2018 | 15:50

Η διακόσμηση των μικρών χώρων αποτελεί πραγματική πρόκληση.

Είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν υπάρχει λιγοστό φυσικό φως και χαμηλά ταβάνια ή λίγα αρχιτεκτονικά στοιχεία (πράγμα συνηθισμένο στα σύγχρονα διαμερίσματα).

Οι χώροι και τα σημεία που δείχνουν μικροί και σκοτεινοί είναι συχνό φαινόμενο στις σύγχρονες ζωές μας, αλλά υπάρχει ένα εύκολο τέχνασμα για να φανούν μεγαλύτεροι και φωτεινότεροι: μεγάλοι ολόσωμοι καθρέφτες δαπέδου!

Οι καθρέφτες όλων των μεγεθών και σχημάτων δημιουργούν την ψευδαίσθηση πως ο χώρος είναι μεγαλύτερος, αλλά τίποτα δεν είναι πιο αποτελεσματικό στον οπτικό διπλασιασμό του μεγέθους ενός χώρου, όπως οι μεγάλοι καθρέπτες δαπέδου.

Αγόρασε λοιπόν έναν και τοποθέτησε τον στρατηγικά – ιδανικά απέναντι από ένα παράθυρο ώστε να αντανακλά κάτι ευχάριστο, όπως μια όμορφα διακοσμημένη κονσόλα ή πράσινο από το μπαλκόνι και τον κήπο.

Exit mobile version