Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

30

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Άντρες” και “δημοσιογράφοι”: Τα πήρε στο κρανίο ο Παπανώτας με τη Μενεγάκη (vid)
LIFESTYLE

“Άντρες” και “δημοσιογράφοι”: Τα πήρε στο κρανίο ο Παπανώτας με τη Μενεγάκη (vid)

Το θέμα που ξέσπασε μετά από κάποια σχόλια που έγιναν στο Happy Day για την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου, φαίνεται ότι παίρνει ολοένα και νέες διαστάσεις Η Ελένη Μενεγάκη εκθείασε το κείμενο στήριξης στη γυναίκα του που ανάρτησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στα social media. Ωστόσο, μέσα στο κείμενο, ο τραγουδιστής μιλούσε για «άντρες» και «δημοσιογράφους», […]

Το θέμα που ξέσπασε μετά από κάποια σχόλια που έγιναν στο Happy Day για την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου, φαίνεται ότι παίρνει ολοένα και νέες διαστάσεις

Η Ελένη Μενεγάκη εκθείασε το κείμενο στήριξης στη γυναίκα του που ανάρτησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στα social media.

Ωστόσο, μέσα στο κείμενο, ο τραγουδιστής μιλούσε για «άντρες» και «δημοσιογράφους», αφήνοντας υπονοούμενα.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, απάντησε στον Θοδωρή Μαραντίνη μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε στην έναρξη του Happy Day: «Είμαι λίγο στεναχωρημένος με όλα αυτά και ειδικά με κάποιους φίλους μου είμαι πολύ στεναχωρημένος.

Η Ελένη Μενεγάκη κολλάει πουθενά; Αισθάνθηκε πάρα πολύ περήφανη με τη δημοσίευση που έκανε ο κ. Μαραντίνης, όπου μας χαρακτηρίζει «άντρες», «δημοσιογράφους» και «ανθρώπους».

Ποιος; Η Ελένη που 25 χρόνια είμαστε φίλοι. Να είμαστε λίγο προσεκτικοί σε αυτή τη δουλειά θα ήθελα. Νομίζω ότι κατά λάθος αλλά θα έπρεπε να πει για ποιο πράγμα αισθάνθηκε υπερήφανη. Έχω παράπονο και η αρνητική ενέργεια με επηρεάζει. Οι απροσεξίες αυτού του μεγέθους εμένα με ενοχλούν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις