Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΚΙΝΑΛ για Κοτζιά – Καμμένο: «Ας μας πει επιτέλους ο Τσίπρας ποιος είναι ο ψεύτης»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ για Κοτζιά – Καμμένο: «Ας μας πει επιτέλους ο Τσίπρας ποιος είναι ο ψεύτης»

Να πάρει θέση στην δημόσια αντιπαράθεση Κοτζιά-Καμμένου για τα όσα διημείφθησαν στο υπουργικό συμβούλιο, καλεί τον πρωθυπουργό το Κίνημα Αλλαγής. Ο τέως υπουργός Εξωτερικών έχει υποστηρίξει δημοσίως, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ότι ο υπουργός Αμυνας μίλησε μέσα στο υπουργικό συμβούλιο για χρηματοδοτήσεις του Τζορτζ Σόρος προς την κυβέρνηση για «να αγοράσει ξένους». Τις αιτιάσεις αυτές […]

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΙΝΑΛ

Να πάρει θέση στην δημόσια αντιπαράθεση Κοτζιά-Καμμένου για τα όσα διημείφθησαν στο υπουργικό συμβούλιο, καλεί τον πρωθυπουργό το Κίνημα Αλλαγής.

Ο τέως υπουργός Εξωτερικών έχει υποστηρίξει δημοσίως, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ότι ο υπουργός Αμυνας μίλησε μέσα στο υπουργικό συμβούλιο για χρηματοδοτήσεις του Τζορτζ Σόρος προς την κυβέρνηση για «να αγοράσει ξένους». Τις αιτιάσεις αυτές αρνήθηκε με δημόσια δήλωσή του ο Πάνος Καμμένος.

«Ο κ. Κοτζιάς αναφέρει δημοσίως τις καταγγελίες Υπουργού (που έγιναν μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο) περί χρηματισμού της Κυβέρνησης από τον Σόρος και ο Υπουργός – μαζί με το γνωστό δεκανίκι του – το αρνείται κατηγορηματικά» αναφέρει το ΚΙΝΑΛ και προσθέτει: «Ας μας πει επιτέλους ο σιωπών Πρωθυπουργός ποιος είναι συκοφάντης ή ποιος είναι ψεύτης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις