Επίθεση με αυγά στον Καμίνη – Φυγαδεύτηκε από μεζεδοπωλείο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση με αυγά στον Καμίνη – Φυγαδεύτηκε από μεζεδοπωλείο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Το βράδυ της Τετάρτης ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης διασκέδαζε με μια παρέα σε μεζεδοπωλείο στην Καισαριανή, όταν μια ομάδα περίπου 10 ατόμων που αντιλήφθηκε την παρουσία του, τον τραμπούκισε με άγριο τρόπο.   Μόλις τα άτομα είδαν ότι μέσα στο κατάστημα ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, εισέβαλαν σε αυτό και άρχισαν να τον προπηλακίζουν, έχοντας […]

25.10.2018 | 10:59

Το βράδυ της Τετάρτης ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης διασκέδαζε με μια παρέα σε μεζεδοπωλείο στην Καισαριανή, όταν μια ομάδα περίπου 10 ατόμων που αντιλήφθηκε την παρουσία του, τον τραμπούκισε με άγριο τρόπο. 

 Μόλις τα άτομα είδαν ότι μέσα στο κατάστημα ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, εισέβαλαν σε αυτό και άρχισαν να τον προπηλακίζουν, έχοντας εμφανώς άγριες διαθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από τους νεαρούς τον αποκάλεσαν «φασίστα» και κάποιοι εκσφενδόνισαν προς το μέρος του και αυγά. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό κράτησε αρκετά λεπτά και ο κ. Καμίνης φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα του εστιατορίου. 

Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία είχαν πλέον αποχωρήσει τόσο ο δήμαρχος και η παρέα του, όσο και η ομάδα των εισβολέων.

Η απάντηση του Δημάρχου

Exit mobile version