Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / #FallingStarChallenge: Τα πλουσιόπαιδα πέφτουν στα… πατώματα και οι φτωχοί απαντούν (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

#FallingStarChallenge: Τα πλουσιόπαιδα πέφτουν στα… πατώματα και οι φτωχοί απαντούν (pics)

Χάρη στα social media όλου του κόσμου τα πλουσιόπαιδα έχουν γίνει πιο προκλητικά από ποτέ. Πλέον εκμεταλλευόμενα τη μανία του Instagram, πέφτουν όσο πιο χαμηλά μπορούν προκειμένου να επιδείξουν τα πλούτη τους. Οι “φτωχοί” απλώς τρολάρουν και γελάνε, περνώντας στη σατιρική τους αντεπίθεση. View this post on Instagram 北京活動來一波跌倒炫富照! Jewelry: MBund Jewelry . . #fallstar […]

Χάρη στα social media όλου του κόσμου τα πλουσιόπαιδα έχουν γίνει πιο προκλητικά από ποτέ. Πλέον εκμεταλλευόμενα τη μανία του Instagram, πέφτουν όσο πιο χαμηλά μπορούν προκειμένου να επιδείξουν τα πλούτη τους. Οι “φτωχοί” απλώς τρολάρουν και γελάνε, περνώντας στη σατιρική τους αντεπίθεση.

Η νέα τρέλα του Instagram φαίνεται ότι έχει γίνει και η αγαπημένη συνήθεια των πλουσιόπαιδων καθώς με αυτό τον τρόπο μπορούν πολύ εύκολα να αναδείξουν το πανάκριβο αυτοκίνητό τους, το τελευταίο υπερσύγχρονο κινητό τους, τα χρήματά τους, αλλά και τα ρούχα και τα παπούτσια τους που προέρχονται από διάσημους οίκους μόδας. Το concept είναι απλό, αρκεί να είσαι πλούσιος και να φωτογραφηθείς επιμελώς ατημέλητα και με τρόπο που να αναδεικνύει όλα σου τα υπάρχοντα, τα οποία είναι ουκ ολίγα, και φυσικά πανάκριβα έως και πολυτελή.

https://www.instagram.com/p/BpMZbm6BMEw/?utm_source=ig_embed

Πρόσφατα ωστόσο, οι λιγότερο προνομιούχοι του πλανήτη πέρασαν στην αντεπίθεση με τις δικές τους τούμπες σατιρίζοντας τα επιδειξιομανή πλουσιόπαιδα και δείχνουν να το διασκεδάζουν πολύ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις