Νέο “τρομοδέμα” στις ΗΠΑ: Παραλήπτης ο Τζο Μπάιντεν

ΚΟΣΜΟΣ

Νέο “τρομοδέμα” στις ΗΠΑ: Παραλήπτης ο Τζο Μπάιντεν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Τρόμο προκαλούν στις Αρχές των ΗΠΑ τα ύποπτα που στέλνονται τις δύο τελευταίες ημέρες σε εξέχοντες Δημοκρατικούς. Σήμερα, το πρωί ένα ύποπτο δέμα είχε ως παραλήπτη τον Αμερικανό ηθοποιό Ρόμπερτ ντε Νίρο, σφοδρό επικριτή του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Το δέμα αυτό είναι παρόμοιο με εκείνα που εστάλησαν χθες και προχθές σε πολλές προσωπικότητες των Δημοκρατικών […]

25.10.2018 | 16:08

Τρόμο προκαλούν στις Αρχές των ΗΠΑ τα ύποπτα που στέλνονται τις δύο τελευταίες ημέρες σε εξέχοντες Δημοκρατικούς.

Σήμερα, το πρωί ένα ύποπτο δέμα είχε ως παραλήπτη τον Αμερικανό ηθοποιό Ρόμπερτ ντε Νίρο, σφοδρό επικριτή του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Το δέμα αυτό είναι παρόμοιο με εκείνα που εστάλησαν χθες και προχθές σε πολλές προσωπικότητες των Δημοκρατικών και στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Στη συνέχεια, άλλο ένα ύποπτο δέμα, εντοπίστηκε στο ταχυδρομείο του Delaware, με παραλήπτη τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Πηγή του Associated Press, επιβεβαιώνει πως το ύποπτο δέμα που εντοπίστηκε και παρακρατήθηκε στις εγκαταστάσεις του Delaware, με παραλήπτη τον Τζο Μπάιντεν, ήταν παρόμοιο με αυτά που εστάλησαν τις προηγούμενες ημέρες.

Το FBI βρίσκεται ήδη στο σημείο προκειμένου να ερευνήσει το περιστατικό.

Να σημειωθεί πως ο Μπάιντεν, ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος όταν ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν στον Λευκό Οίκο, αναφέρεται συχνά ως πιθανός υποψήφιος των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Exit mobile version