Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συνοδός ασθενούς έδειρε γιατρό στα επείγοντα του Νοσοκομείου Ρεθύμνου
ΕΛΛΑΔΑ

Συνοδός ασθενούς έδειρε γιατρό στα επείγοντα του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα επείγοντα του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, όταν ένας άνδρας, συνοδός ασθενούς, επιτέθηκε σε γιατρό που εφημέρευε. Σύμφωνα με το zarpanews.gr, το περιστατικό έγινε σε ημέρα εφημερίας, όταν ένας άνδρας κινήθηκε απειλητικά πάνω σε νεαρό Χανιώτη ορθοπεδικό που είχε εφημερία στο συγκεκριμένο τμήμα, ενώ μετά από λογομαχία τον χτύπησε, […]

Αποτέλεσμα εικόνας για νοσοκομείο ρεθύμνου

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα επείγοντα του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, όταν ένας άνδρας, συνοδός ασθενούς, επιτέθηκε σε γιατρό που εφημέρευε.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, το περιστατικό έγινε σε ημέρα εφημερίας, όταν ένας άνδρας κινήθηκε απειλητικά πάνω σε νεαρό Χανιώτη ορθοπεδικό που είχε εφημερία στο συγκεκριμένο τμήμα, ενώ μετά από λογομαχία τον χτύπησε, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Ο γιατρός νοσηλεύτηκε για λίγο, ενώ όπως φαίνεται είναι καλά στην υγεία του.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία. Ο γιατρός κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του δράστη, που συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου διερευνά το περιστατικό

Ο διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Φραγκιαδάκης δήλωσε στο zarpanews.gr, ότι το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση ενώ ανάλογη περίπτωση έχει συμβεί και στο παρελθόν, με το Διοικητικό Συμβούλιο να παίρνει πλέον απόφαση για νομικές ενέργειες από το ίδιο το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Μάλιστα όπως τόνισε, η διοίκηση πήρε απόφαση να κινείται με νομικές διαδικασίες κατά παντός που προκαλεί φθορές ή σωματικές βλάβες στο προσωπικό που εργάζεται εντός του Νοσοκομείου. Το Νοσοκομείο άλλωστε συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με υπηρεσία security, για να προλαμβάνει ανάλογα περιστατικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις