Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Αλβανός Νάνο, κατηγορείται πως «λαδωνόταν» από τα μυστικά κονδύλια του Κοτζιά  
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αλβανός Νάνο, κατηγορείται πως «λαδωνόταν» από τα μυστικά κονδύλια του Κοτζιά  

Οργιάζουν τα ΜΜΕ της Αλβανίας για τον συγγραφέα και πολιτικό αναλυτή Μουσταφά Νάνο Τα δημοσιεύματα τον κατηγορούν πως “λαδώθηκε” με 30 χιλιάδες ευρώ από τα μυστικά κονδύλια του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών επί υπουργίας Νίκου Κοτζιά. Ο Νάνο που είναι τακτικός φιλοξενούμενος πάνελ εκπομπών της αλβανικής τηλεόρασης, είναι μεγάλος “εχθρός” για τους Αλβανούς εθνικιστές εξαιτίας των τοποθετήσεών του, όπως […]

Οργιάζουν τα ΜΜΕ της Αλβανίας για τον συγγραφέα και πολιτικό αναλυτή Μουσταφά Νάνο

Τα δημοσιεύματα τον κατηγορούν πως “λαδώθηκε” με 30 χιλιάδες ευρώ από τα μυστικά κονδύλια του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών επί υπουργίας Νίκου Κοτζιά.

Ο Νάνο που είναι τακτικός φιλοξενούμενος πάνελ εκπομπών της αλβανικής τηλεόρασης, είναι μεγάλος “εχθρός” για τους Αλβανούς εθνικιστές εξαιτίας των τοποθετήσεών του, όπως πρόσφατα που δήλωσε πως «οι Κοσοβάροι έχουν σερβικό αίμα».

Ο 58χρονος υπήρξε αρχικά στέλεχος του Δημοκρατικού Κόμματος.

Το 1997 εγκατέλειψε την πολιτική για να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, αρθρογραφώντας σε μεγάλες εφημερίδες της χώρας. Ο ίδιος, ξεχωρίζει γενικά για τις φιλελεύθερες και προοδευτικές αντιλήψεις και απόψεις που διατυπώνει δημόσια. Είναι συγγραφέας τριών δοκιμίων και ιδρυτής του δημοφιλούς ιστολογίου respublica.al.

Τις τελευταίες μέρες, αλβανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για λίστα δημοσιογράφων, διαχειριστών ιστοσελίδων, ηθοποιών και πολιτικών που φέρονται να λάμβαναν ελληνικά εμβάσματα, προκειμένου να εξυπηρετούν συμφέροντα και θέσεις της Ελλάδας. Στα σχετικά δημοσιεύματα τα πρόσωπα αυτά, χαρακτηρίζονται πουλημένοι στην Αθήνα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις