Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εγκρίθηκε το “νέο” εισιτήριο για τους πολύτεκνους – Πόση είναι η έκπτωση
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγκρίθηκε το “νέο” εισιτήριο για τους πολύτεκνους – Πόση είναι η έκπτωση

Με απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώς Φωτίου, εγκρίθηκαν δαπάνες, συνολικού ύψους 2,7 εκατ. ευρώ, για τη μετακίνηση των πολυτέκνων με μειωμένο, κατά 50%, εισιτήριο στους συγκοινωνιακούς φορείς. Ειδικότερα, χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό με 1.382.000 ευρώ η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΣ) και με 1.290.000 ευρώ η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΥΣ) […]

Με απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώς Φωτίου, εγκρίθηκαν δαπάνες, συνολικού ύψους 2,7 εκατ. ευρώ, για τη μετακίνηση των πολυτέκνων με μειωμένο, κατά 50%, εισιτήριο στους συγκοινωνιακούς φορείς.

Ειδικότερα, χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό με 1.382.000 ευρώ η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΣ) και με 1.290.000 ευρώ η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΥΣ) για την κάλυψη της δαπάνης που προκαλείται από τη μεταφορά με μειωμένο εισιτήριο των πολυτέκνων, οικονομικού έτους 2018.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις