Εξηγήσεις ζητά η ΝΔ για τις καταγγελίες Καμμένου για τον Σόρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξηγήσεις ζητά η ΝΔ για τις καταγγελίες Καμμένου για τον Σόρος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Την αντίδραση της αντιπολίτευσης προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, η αποκάλυψη Κοτζιά για τις καταγγελίες Καμμένου σχετικά με χρηματοδότηση της κυβέρνησης από τον Τζορτζ Σόρος. Η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωσή της, καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει άμεσα στις καταγγελίες .  «Ο κ. Τσίπρας θα απαντήσει κάτι ή έχει πάθει ξανά αφωνία, όπως στο υπουργικό συμβούλιο;» διερωτάται […]

24.10.2018 | 17:13

Την αντίδραση της αντιπολίτευσης προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, η αποκάλυψη Κοτζιά για τις καταγγελίες Καμμένου σχετικά με χρηματοδότηση της κυβέρνησης από τον Τζορτζ Σόρος.

Η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωσή της, καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει άμεσα στις καταγγελίες .  «Ο κ. Τσίπρας θα απαντήσει κάτι ή έχει πάθει ξανά αφωνία, όπως στο υπουργικό συμβούλιο;» διερωτάται η ΝΔ, σχολιάζοντας  επίσης το γεγονός ότι οι αποκαλύψεις αυτές γίνονται δημόσια.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη αναφορά έγινε από τον τέως υπουργό Εξωτερικών και επικεφαλής της κίνησης «Πράττω» Νίκο Κοτζιά,  σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αντιθέσεις» της KΡΗΤΗ TV.

Exit mobile version