Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εξηγήσεις ζητά η ΝΔ για τις καταγγελίες Καμμένου για τον Σόρος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξηγήσεις ζητά η ΝΔ για τις καταγγελίες Καμμένου για τον Σόρος

Την αντίδραση της αντιπολίτευσης προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, η αποκάλυψη Κοτζιά για τις καταγγελίες Καμμένου σχετικά με χρηματοδότηση της κυβέρνησης από τον Τζορτζ Σόρος. Η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωσή της, καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει άμεσα στις καταγγελίες .  «Ο κ. Τσίπρας θα απαντήσει κάτι ή έχει πάθει ξανά αφωνία, όπως στο υπουργικό συμβούλιο;» διερωτάται […]

Αποτέλεσμα εικόνας για πειραιώς νδ νέο σήμα

Την αντίδραση της αντιπολίτευσης προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, η αποκάλυψη Κοτζιά για τις καταγγελίες Καμμένου σχετικά με χρηματοδότηση της κυβέρνησης από τον Τζορτζ Σόρος.

Η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωσή της, καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει άμεσα στις καταγγελίες .  «Ο κ. Τσίπρας θα απαντήσει κάτι ή έχει πάθει ξανά αφωνία, όπως στο υπουργικό συμβούλιο;» διερωτάται η ΝΔ, σχολιάζοντας  επίσης το γεγονός ότι οι αποκαλύψεις αυτές γίνονται δημόσια.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη αναφορά έγινε από τον τέως υπουργό Εξωτερικών και επικεφαλής της κίνησης «Πράττω» Νίκο Κοτζιά,  σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αντιθέσεις» της KΡΗΤΗ TV.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις