Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ενόχληση στη Χαριλάου Τρικούπη για Ποτάμι: Επί Σημίτη η χώρα ανέβηκε… level
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενόχληση στη Χαριλάου Τρικούπη για Ποτάμι: Επί Σημίτη η χώρα ανέβηκε… level

  «Διαφάνεια για τους πάντες και παντού χωρίς καμία εξαίρεση. Όλα στο φως. Η δικαιοσύνη να κάνει ανεπηρέαστη την δουλειά της για όλους και για όλα και οι ευθύνες» τονίζουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη για την προφυλάκιση του ζεύγους Παπαντωνίου.  Οι επιτελείς του Κινήματος Αλλαγής αναφέρουν ότι με πρωτοβουλίες της παράταξης άνοιξε ο δρόμος για […]

 

«Διαφάνεια για τους πάντες και παντού χωρίς καμία εξαίρεση. Όλα στο φως. Η δικαιοσύνη να κάνει ανεπηρέαστη την δουλειά της για όλους και για όλα και οι ευθύνες» τονίζουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη για την προφυλάκιση του ζεύγους Παπαντωνίου. 

Οι επιτελείς του Κινήματος Αλλαγής αναφέρουν ότι με πρωτοβουλίες της παράταξης άνοιξε ο δρόμος για να μπορέσει η Δικαιοσύνη να διερευνήσει τυχόν ροές μαύρου χρήματος. Για αυτό όπως τονίζουν «η προσπάθεια εκμετάλλευσης σε βάρος μας θα πέσει στο κενό». Παράλληλα επισημαίνουν ότι το ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε πολιτική και ηθική αυτοκάθαρση υπογραμμίζοντας ότι «ο κ. Παπαντωνίου από το 2007 και όσοι ελέγχονται έχουν τεθεί-προ της έναρξης του ελέγχου – εκτός της παράταξης» 

Τονίζουν ότι  αν και το Κίνημα Αλλαγής παραμένει σταθερά στην πρώτη γραμμή του αγώνα για διαφάνεια «κάθε Έλληνας κατανοεί ότι η κυβερνητική επιλογή να γίνει η χώρα μια αρένα με γενικευμένη σπίλωση των πολιτικών της αντιπάλων είναι επικίνδυνη για τον τόπο και την δημοκρατία» 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη φέρονται ενοχλημένοι από την ανακοίνωση του Ποταμιού που αφήνει αιχμές για τον Κώστα Σημίτη. 

«Επί κυβέρνησης Σημίτη η χώρα ανέβηκε επίπεδο» τονίζουν οι συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά και επισημαίνουν ότι «η κυβέρνηση Σημίτη θα κριθεί για το έργο της και όχι για ένα η δυο πρόσωπα που καταπάτησαν τον όρκο τους» 

Σήμερα το Κίνημα Αλλαγής θα καταθέσει στη Βουλή ερώτηση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Παράλληλα περιμένει ακόμα την απάντηση της κυβέρνησης στην ερώτηση για τα μυστικά κονδύλια, που αναδείχθηκε μετά την κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Νίκο Κοτζιά. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις