Αθήνα

°C

Σάββατο

24

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / CNN: Η στιγμή που χτυπά ο συναγερμός εκκένωσης “στον αέρα” (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

CNN: Η στιγμή που χτυπά ο συναγερμός εκκένωσης “στον αέρα” (vid)

Λίγη ώρα αφότου έχει γίνει γνωστό πως ύποπτα πακέτα έχουν σταλεί σε Κλίντον και Ομπάμα θέτοντας σε συναγερμό τις μυστικές υπηρεσίες, εκκενώθηκε και το κτίριο που στεγάζει το τηλεοπτικό δίκτυο CNN. Μάλιστα, οι παρουσιαστές τη ώρα της εκκένωσης σχολίαζαν ζωντανά στον αέρα με έναν καλεσμένο την είδηση των ύποπτων πακέτων όταν ακούγεται να χτυπά ο […]

Λίγη ώρα αφότου έχει γίνει γνωστό πως ύποπτα πακέτα έχουν σταλεί σε Κλίντον και Ομπάμα θέτοντας σε συναγερμό τις μυστικές υπηρεσίες, εκκενώθηκε και το κτίριο που στεγάζει το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Μάλιστα, οι παρουσιαστές τη ώρα της εκκένωσης σχολίαζαν ζωντανά στον αέρα με έναν καλεσμένο την είδηση των ύποπτων πακέτων όταν ακούγεται να χτυπά ο συναγερμός πυρασφάλειας του κτιρίου.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα διακόπτουν το πρόγραμμα ενώ πίσω τους διακρίνονται άλλοι οι υπάλληλοι που έχουν ήδη αρχίσει να εγκαταλείπουν τις εγκαταστάσεις του καναλιού.

Λίγο αργότερα το τηλεοπτικό δίκτυο CNN μετέδωσε ότι το ύποπτο δέμα που στάλθηκε στα γραφεία του στη Νέα Υόρκη απευθυνόταν στον πρώην διευθυντή της CIA Τζον Μπρέναν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις