Η πίτσα όπως δεν την έχουμε ξαναδεί – Το μουσείο “όνειρο” κάθε… καλοφαγά (pics+vid)

ΚΟΣΜΟΣ

Η πίτσα όπως δεν την έχουμε ξαναδεί – Το μουσείο “όνειρο” κάθε… καλοφαγά (pics+vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Την ιστορία της πίτσας «καρέ καρέ» παρουσιάζει το Μουσείο Πίτσας στο Σικάγο των ΗΠΑ και εκθέτει καθετί που μπορεί να σχετίζεται με την ιστορία του αγαπημένου φαγητού όλων. Παρουσιάζονται παπούτσια, κουτιά σε περίεργα σχήματα, αφίσες, ταινίες και βιβλία που έχουν ως βασικό θέμα τους την πίτσα, κριτικές και ιστορίες οι οποίες βοηθούν επισκέπτες να μάθουν […]

24.10.2018 | 17:33

Την ιστορία της πίτσας «καρέ καρέ» παρουσιάζει το Μουσείο Πίτσας στο Σικάγο των ΗΠΑ και εκθέτει καθετί που μπορεί να σχετίζεται με την ιστορία του αγαπημένου φαγητού όλων.

Παρουσιάζονται παπούτσια, κουτιά σε περίεργα σχήματα, αφίσες, ταινίες και βιβλία που έχουν ως βασικό θέμα τους την πίτσα, κριτικές και ιστορίες οι οποίες βοηθούν επισκέπτες να μάθουν και ιστορικά γεγονότα και να γνωρίσουν την pop κουλτούρα, μέσω αυτού του αγαπημένου φαγητού.

Όπως αναφέρει ο ιδρυτής του μουσείου ο Kendall Bruns, η αποστολή του μουσείου είναι να οδηγήσει σε νέους δρόμους σκέψης σχετικά με την πλούσια ιστορία και τα πρόσφατα επιτεύγματα που αφορούν την πίτσα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για το λόγο αυτό εκτίθενται αντικείμενα vintage και άλλα τα οποία συλλέγει ο ιδιοκτήτες εδώ και πολλά χρόνια ενώ η συλλογή εμπλουτίζεται συνεχώς.

Exit mobile version