Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στο στρατοδικείο Μητρετώδης και Κούκλατζης – Βαρύ το κατηγορητήριο
ΕΛΛΑΔΑ

Στο στρατοδικείο Μητρετώδης και Κούκλατζης – Βαρύ το κατηγορητήριο

Στο στρατοδικείο παραπέμπονται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, Μητρετώδης και Κούκλατζης. Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα κοινοποιηθεί στους δυο έλληνες στρατιωτικούς το κατηγορητήριο σχετικά με τις συνθήκες σύλληψής τους από τουρκική στρατοχωροφυλακή τον περασμένο Μάρτιο. Όπως αναφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, το ίδιο έγγραφο θα κοινοποιηθεί και σε ανωτέρους τους σε ένα κατηγορητήριο το […]

Αποτέλεσμα εικόνας για έλληνες στρατιωτικοί

Στο στρατοδικείο παραπέμπονται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, Μητρετώδης και Κούκλατζης.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα κοινοποιηθεί στους δυο έλληνες στρατιωτικούς το κατηγορητήριο σχετικά με τις συνθήκες σύλληψής τους από τουρκική στρατοχωροφυλακή τον περασμένο Μάρτιο.

Όπως αναφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, το ίδιο έγγραφο θα κοινοποιηθεί και σε ανωτέρους τους σε ένα κατηγορητήριο το οποίο θα είναι βαρύ και θα περιλαμβάνει δέκα άτομα, τα οποία θα κληθούν να απολογηθούν αρχικά εγγράφως και μετά στο στρατοδικείο, όσον αφορά στα λάθη και τις παραλείψεις του συμβάντος που οδήγησε στη σύλληψη των δυο στρατιωτικών.

Αυτό που τονιζόταν από πηγές του ΥΠΕΘΑ είναι ότι όπως δεν αποδόθηκαν ευθύνες εν θερμώ, έτσι και με την διαδικασία που εκκινείται βασικός στόχος είναι να διασφαλιστεί το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις