Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Δώστε αίμα στον όχλο” – Ανθρωποφαγία η προφυλάκιση Παπαντωνίου, λέει ο Ψαριανός
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Δώστε αίμα στον όχλο” – Ανθρωποφαγία η προφυλάκιση Παπαντωνίου, λέει ο Ψαριανός

Την διαφωνία του με την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου εκφράζει με ανάρτησή του ο Γρηγόρης Ψαριανός χαρακτηρίζοντάς την ανθρωποφαγία, του τύπου δώστε αίμα και αποκεφαλισμούς στον όχλο. Επισημαίνει όμως ότι ούτε συμπαθούσε τον Παπαντωνίου, ότι προφανώς υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για την ενοχή του όπως επίσης και ότι αυτονόητα όσοι έκλεψαν λεφτά πρέπει να τιμωρηθούν και […]

Την διαφωνία του με την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου εκφράζει με ανάρτησή του ο Γρηγόρης Ψαριανός χαρακτηρίζοντάς την ανθρωποφαγία, του τύπου δώστε αίμα και αποκεφαλισμούς στον όχλο.

Επισημαίνει όμως ότι ούτε συμπαθούσε τον Παπαντωνίου, ότι προφανώς υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για την ενοχή του όπως επίσης και ότι αυτονόητα όσοι έκλεψαν λεφτά πρέπει να τιμωρηθούν και να δημευθούν οι περιουσίες τους. Όμως προσθέτει είναι ακόμα αθώος και δεν είναι ούτε ύποπτος φυγής ούτε είναι πιθανό να διαπράξει εγκληματικές ενέργειες.

Ολόκληρη η ανάρτηση του βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανού:

Δεν συμπαθούσα τον Παπαντωνίου, δεν ήμουν οπαδός εκείνου του πασοκισμού, του αυριανισμού και των επιδρομών στο κράτος και στα ταμεία.
Θέλω όλοι όσοι υπήρξαν νταλαβεριτζήδες, διεφθαρμένοι, διαπλεκόμενοι, ληστοκυβερνήτες και “λιστοσυμμορίτες” να τιμωρηθούν και να δημευθούν οι περιουσίες τους.

Ο Παπαντωνίου πιθανόν να είναι αναμεσά τους – υπάρχουν, μάλλον, αποχρώσες ενδείξεις- όμως είναι α κ ό μ α αθώος. Δεν έχει αποδειχθεί η ενοχή του, δεν είναι ύποπτος φυγής ούτε είναι πιθανόν να διαπράξει εγκληματικές ενέργειες.
Η προφυλάκισή του είναι ανθρωποφαγία, είναι του τύπου “δώστε αίμα και αποκεφαλισμούς” στον όχλο, στο πόπολο, στην πλεμπάγια, να χαρεί.
Στα λιοντάρια.
Αρένα, κρεμάλες, γκιλοτίνες.
Ή κάποιοι εφαρμόζουν την “οδηγία Πολάκη”
Ή αυτός γ ν ώ ρ ι ζ ε την απόφαση και την περίμενε.
Δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις