Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαριάννα, η νέα σταρ του Instagram: Τρελαίνεται με τον ΠΑΟΚ, τρελαίνει τους υπόλοιπους
LIFESTYLE

Μαριάννα, η νέα σταρ του Instagram: Τρελαίνεται με τον ΠΑΟΚ, τρελαίνει τους υπόλοιπους

  Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και έχει προκαλέσει αναταραχή στον ανδρικό πληθυσμό και στον κόσμο των social media. Ο λόγος για την Μαριάννα Μπαφίτη, το νεαρό μοντέλο, που κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή με την εμφάνισή της και το καλλίγραμμο κορμί της.  Μάλιστα το καυτό μοντέλο έχει στη φαρέτρα της τον τίτλο «Μις […]

 

Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και έχει προκαλέσει αναταραχή στον ανδρικό πληθυσμό και στον κόσμο των social media. Ο λόγος για την Μαριάννα Μπαφίτη, το νεαρό μοντέλο, που κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή με την εμφάνισή της και το καλλίγραμμο κορμί της. 

Αποτέλεσμα εικόνας για μαριαννα μπαφιτη

Μάλιστα το καυτό μοντέλο έχει στη φαρέτρα της τον τίτλο «Μις Πιερία 2016» και τον τελευταίο καιρό βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν κατά πολύ και τα φώτα της δημοσιότητας να στρέφονται πάνω της. Παράλληλα, τον λογαριασμό της στο Instagram τον ακολουθούν όλο και περισσότεροι χρήστες. 

Αποτέλεσμα εικόνας για μαριαννα μπαφιτη

Ο λόγος είναι προφανής. Το μοντέλο έχει αδυναμία στις αισθησιακές πόζες και φροντίζει συχνά να ανεβάζει φωτογραφίες, που αναστατώνουν ευχάριστα τους φαν της. Η Μαριάννα Μπαφίτη υπήρξε και ξανθιά, αν και ποτέ το κοινό της δε μπήκε στο δίλημμα: μελαχρινή ή ξανθιά, αφού όλοι συμφωνούν ότι και στις δύο εκδοχές είναι το ίδιο σέξι. 

Αποτέλεσμα εικόνας για μαριαννα μπαφιτη Σχετική εικόνα

Ως Θεσσαλονικιά δε θα μπορούσε παρά να δηλώνει και οπαδός του ΠΑΟΚ και μάλιστα, ένθερμη. Επίσης, εκτός από το μόντελινγκ έχει και σπουδές στο βιογραφικό της και μάλιστα στον τομέα της Ψυχολογίας. Αλλά προς το παρόν, έχει αποφασίσει  να επενδύσει στην αισθησιακή εικόνα της και στο ανερχόμενο ρεύμα της και να γίνει σύντομα ένα καταξιωμένο μοντέλο. Όπως φαίνεται, έχει όλες τις δυνατότητες για να κάνει πρωταθλητισμό στο μόντελινγκ. 

Σχετική εικόνα Σχετική εικόνα

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις