Το ΙΧ του ανετράπη και αυτός έφυγε τρέχοντας να δει την ΑΕΚ (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Το ΙΧ του ανετράπη και αυτός έφυγε τρέχοντας να δει την ΑΕΚ (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Μανιακός οπαδός της ΑΕΚ απεδείχθη ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου που ανατράπηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας. Ο οδηγός, που εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, είχε ξεκινήσει ταξίδι για την Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ – Μπάγερν Μονάχου.   Όπως αναφέρει το patras times, που δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο, […]

23.10.2018 | 18:30

Μανιακός οπαδός της ΑΕΚ απεδείχθη ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου που ανατράπηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας. Ο οδηγός, που εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, είχε ξεκινήσει ταξίδι για την Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ – Μπάγερν Μονάχου.  

Όπως αναφέρει το patras times, που δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο, ο οδηγός, όταν βγήκε από το αυτοκίνητο άρχισε να βρίζει την τύχη του. Όμως, παρά το τροχαίο, δεν διανοήθηκε με τίποτα να χάσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας.

Ο οδηγός δεν δέχθηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Αντίθετα, ξεκίνησε τα τηλεφωνήματα για να δανειστεί ένα αυτοκίνητο, προκειμένου να δει τον αγώνα.

Exit mobile version