Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ελεύθερος ο Νορβηγός που συνελήφθη στη Ρόδο – Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος ο Νορβηγός που συνελήφθη στη Ρόδο – Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Με περιοριστικό όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε χθες ελεύθερος ο 50χρονος από τη Νορβηγία, ο οποίος διώκεται για υπόθεση πορνογραφίας και σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, με διεθνές ένταλμα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ροδιακής  ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία. Όπως είναι γνωστό, ο Νορβηγός συνελήφθη […]

Αποτέλεσμα εικόνας για νορβηγός ρόδος σεξουαλική κακοποίηση

Με περιοριστικό όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε χθες ελεύθερος ο 50χρονος από τη Νορβηγία, ο οποίος διώκεται για υπόθεση πορνογραφίας και σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, με διεθνές ένταλμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ροδιακής  ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία.

Όπως είναι γνωστό, ο Νορβηγός συνελήφθη στις 19 Οκτωβρίου στη Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα.

Ο 50χρονος Νορβηγός, συνοδευόμενος από τη συνήγορό του Εύη Αρνιθενού, προσήχθη ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου όπου και τόνισε ότι δεν συναινεί στην έκδοσή του.

Καθώς η ποινή που του έχει επιβληθεί για τις πράξεις που κατηγορείται είναι 130 ημέρες φυλάκιση, ο 50χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, έως τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εφετών Δωδεκανήσου, το οποίο θα αποφανθεί για το αν τελικά θα εκδοθεί ή όχι στη Νορβηγία.

Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος Νορβηγός αναζητούνταν, σύμφωνα με έγγραφο των αρχών της χώρας του, προκειμένου να εκτίσει ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε για κατοχή φωτο-βιντεοληπτικού υλικού με πορνογραφικές παραστάσεις σεξουαλικής κακοποίησης-συμμετοχής ανήλικων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις