Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διοικητής νοσοκομείου Κιλκίς: “Ψέμα η χειροδικία” – Μηνύει την εργαζόμενη
ΕΛΛΑΔΑ

Διοικητής νοσοκομείου Κιλκίς: “Ψέμα η χειροδικία” – Μηνύει την εργαζόμενη

Σε κατασκευασμένα και ψευδή συμβάντα που έχουν σκοπό την εξόντωσή του αποδίδει ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς , Θεόδωρος Ρεβενάκης, τις καταγγελίες περί εμπλοκής του σε χειροδικία σε βάρος εργαζόμενης με αναπηρία στη νοσηλευτική υπηρεσία του νοσηλευτικού ιδρύματος. “Η προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων και μηχανισμών -μέσω κατασκευασμένων και ψευδών συμβάντων- να πλήξουν το κύρος, την αξιοπρέπεια […]

Αποτέλεσμα εικόνας για νοσοκομειο κιλκις

Σε κατασκευασμένα και ψευδή συμβάντα που έχουν σκοπό την εξόντωσή του αποδίδει ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς , Θεόδωρος Ρεβενάκης, τις καταγγελίες περί εμπλοκής του σε χειροδικία σε βάρος εργαζόμενης με αναπηρία στη νοσηλευτική υπηρεσία του νοσηλευτικού ιδρύματος.

“Η προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων και μηχανισμών -μέσω κατασκευασμένων και ψευδών συμβάντων- να πλήξουν το κύρος, την αξιοπρέπεια και εν τέλει να με εξοντώσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, για τους δικούς τους πολιτικούς σκοπούς, θα πέσει για άλλη μια φορά στο κενό. Η υγιής συνεργασία διοίκησης και εργαζομένων, προκειμένου να προχωρήσει το έργο εξυγίανσης, ανασυγκρότησης και ηθικοποίησης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας συνεχίζεται και καμμία επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρων δεν μας πτοεί” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ Ρεβενάκης.

Να σημειωθεί ότι χτες ο ίδιος και η εργαζόμενη βρέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κιλκίς. Εκεί ο κ. Ρεβενάκης μήνυσε την εργαζόμενη για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, ενώ η εργαζόμενη τον μήνυσε για σωματική βλάβη που υπέστη κατόπιν χειροδικίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις