Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Θα αγωνιστεί ο Πετρούνιας στο Παγκόσμιο παρά τον τραυματισμό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θα αγωνιστεί ο Πετρούνιας στο Παγκόσμιο παρά τον τραυματισμό

Πραγματικός μαχητής ο Πετρούνιας που πήρε την απόφαση τελικά να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, παρά την αρχική ανακοίνωση αποχής λόγω σοβαρού τραυματισμού και επικείμενης χειρουργικής επέμβασης, που θα λάβει χώρα λίγες μέρες μετά τη μεγάλη διοργάνωση.  Ο Πετρούνιας ταξίδεψε με την εθνική ομάδα στη Ντόχα και αφού έφερε σε πέρας το πρόγραμμά του στους […]

Πραγματικός μαχητής ο Πετρούνιας που πήρε την απόφαση τελικά να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, παρά την αρχική ανακοίνωση αποχής λόγω σοβαρού τραυματισμού και επικείμενης χειρουργικής επέμβασης, που θα λάβει χώρα λίγες μέρες μετά τη μεγάλη διοργάνωση. 

Ο Πετρούνιας ταξίδεψε με την εθνική ομάδα στη Ντόχα και αφού έφερε σε πέρας το πρόγραμμά του στους κρίκους, έστω και αποσπασματικά, αποφάσισε να συμμετάσχει στον προκριματικό, παρά τον τραυματισμό του στον ώμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 5 Νοεμβρίου θα μπει στο χειρουργείο, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. 

«Φυσικά έχω πόνους στον ώμο, αλλά αυτοί οι πόνοι υπάρχουν εδώ και δέκα μήνες και σκέφτηκα ότι τελικά μπορώ να τους αντέξω για άλλες δύο εβδομάδες. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος επιδείνωσης και ότι, εάν είμαι σε θέση να διαχειριστώ τον πόνο, μπορώ να αγωνιστώ. Θα το κάνω, επειδή αγαπώ το άθλημα και επειδή γεμίζω από συναισθήματα κάθε φορά που αγωνίζομαι για την ομάδα μου. Και επίσης, για να προσπαθήσω να πάρω τη νίκη ξανά», δήλωσε ο 27χρονος πρωταθλητής. 

«Αισθάνομαι πιο δυνατός από ποτέ, αλλά δεν έχω “βγάλει” πολλές φορές το πρόγραμμά μου. Το πρόβλημα από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μετά δεν ήταν ο πόνος, αλλά ο χρόνος. Υπήρχε απόσταση μόνο δύο μηνών μεταξύ Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου. Τώρα που βρίσκομαι εδώ, θα τα καταφέρω. Έχω αυτοπεποίθηση», συμπλήρωσε. 

Ο προκριματικός των ανδρών θα ξεκινήσει την Πέμπτη (25/10), αλλά η Εθνική ομάδα έχει κληρωθεί να αγωνιστεί τη δεύτερη και τελευταία ημέρα (Παρασκευή 26/10, 14:30 – 16:45 ώρα Ελλάδας), στον 8ο από τους συνολικά 10 ομίλους. Οι Έλληνες αθλητές θα περάσουν διαδοχικά από τους κρίκους, το άλμα, το δίζυγο, το μονόζυγο, το έδαφος και τον πλάγιο ίππο. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις