Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μέλη της σορού Κασόγκι βρέθηκαν στον κήπο του Σαουδάραβα προξένου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέλη της σορού Κασόγκι βρέθηκαν στον κήπο του Σαουδάραβα προξένου

Σε θρίλερ για γερό στομάχι εξελίσσεται η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του δημοσιογράφου Σαουδάραβα δημοσιογράφου  μέσα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη Τζαμάλ Κασόγκι, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.   Νωρίτερα την Τρίτη, το πτώμα του δολοφονημένου δημοσιογράφου βρέθηκε σε ένα πηγάδι στην κατοικία του γενικού προξένου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, δήλωσε ο […]

Σε θρίλερ για γερό στομάχι εξελίσσεται η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του δημοσιογράφου Σαουδάραβα δημοσιογράφου  μέσα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη Τζαμάλ Κασόγκι, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.  

Νωρίτερα την Τρίτη, το πτώμα του δολοφονημένου δημοσιογράφου βρέθηκε σε ένα πηγάδι στην κατοικία του γενικού προξένου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, δήλωσε ο ηγέτης του Πατριωτικού Κόμματος (VATAN) Ντογού Περιντσέκ στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik. 

«Αξιόπιστες πηγές από την υπηρεσία ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης μου είπαν πως το πτώμα του Κασόγκι βρέθηκε σε ένα πηγάδι, που βρίσκεται στον κήπο της κατοικίας του Σαουδάραβα γενικού προξένου», δήλωσε ο Περιντσέκ, σύμφωνα πάντα με το Sputnik. 

Λίγες ώρες αργότερα ανώνυμες πηγές δήλωσαν στο Sky News ότι βρέθηκαν διαμελισμένα μέλη από τη σορό του Κασόγκι, ενώ το πρόσωπο του θύματος ήταν «παραμορφωμένο». 

Νωρίτερα, ο ηγέτης του Πατριωτικού Κόμματος (VATAN) Ντογού Περιντσέκ στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ότι το πτώμα του δολοφονημένου δημοσιογράφου βρέθηκε σε ένα πηγάδι στην κατοικία του γενικού προξένου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις