Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άγιος Δημήτριος: Μπροστά στα μάτια του συζύγου αυτοκτόνησε η 37χρονη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιος Δημήτριος: Μπροστά στα μάτια του συζύγου αυτοκτόνησε η 37χρονη

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη χθες σε γειτονιά του Αγίου Δημητρίου Μία 37χρονη γυναίκα που ήταν έγκυος, αυτοκτόνησε όπως όλα μέχρι στιγμής δείχνουν και μάλιστα, μπροστά στα μάτια του συζύγου της που δεν πρόλαβε να αντιδράσει και να παρέμβει. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και αυτό ήταν που […]

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη χθες σε γειτονιά του Αγίου Δημητρίου

Μία 37χρονη γυναίκα που ήταν έγκυος, αυτοκτόνησε όπως όλα μέχρι στιγμής δείχνουν και μάλιστα, μπροστά στα μάτια του συζύγου της που δεν πρόλαβε να αντιδράσει και να παρέμβει.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και αυτό ήταν που την οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

Η γυναίκα ήταν μητέρα και ενός άλλου ανήλικου τέκνου, 3 ετών, ενώ έρευνα διενεργεί η τοπική αστυνομική Αρχή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

Η μητέρα ήταν καθηγήτρια ξένων γλωσσών και διένυε το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Περίοικοι κάνουν λόγο για μια οικογένεια που ζούσε χρόνια στην περιοχή -στον πρώτο όροφο του κτιρίου ζει η αδελφή της 37χρονης, στον δεύτερο οι γονείς της και στον τρίτο ζούσε η ίδια με την οικογένειά της. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι η 37χρονη είχε τυπικές σχέσεις με τη γειτονιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις