Η Μαρία Ναυπλιώτου μεταμορφώνεται σε Μαρία Κάλλας και είναι υπέροχη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Μαρία Ναυπλιώτου μεταμορφώνεται σε Μαρία Κάλλας και είναι υπέροχη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Την απίστευτη ομοιότητά της με την Μαρία Κάλλας έδειξε η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Συγκεκριμένα, η καταξιωμένη ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε Μαρία Καλλάς με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει στην παράσταση «Μaster Class», όπου και θα υποδυθεί την θρυλική ντίβα της όπερας. See more Το θεατρικό έργο που θα […]

22.10.2018 | 11:45

Την απίστευτη ομοιότητά της με την Μαρία Κάλλας έδειξε η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η καταξιωμένη ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε Μαρία Καλλάς με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει στην παράσταση «Μaster Class», όπου και θα υποδυθεί την θρυλική ντίβα της όπερας.

Το θεατρικό έργο που θα ανέβει στη σκηνή του θεάτρου «Μικρό Χορν», βασίστηκε στο σεμινάριο όπου δίδαξε η Μαρία Κάλλας στη Μουσική Σχολή Τζούλλιαρν της Νέας Υόρκης στις αρχές της δεκαετίας του ‘70.

Η παράσταση θα ανέβει στις 7 Νοεμβρίου και η Μαρία Ναυπλιώτου ήδη προετοιμάζεται πυρετωδώς.

Η ηθοποιός ανέβασε σήμερα την φωτογραφία από την μεταμόρφωσή της σε Κάλλας, δίνοντας έτσι μία μικρή γεύση στους θαυμαστές της για το πως πρόκειται να την δουν οι θαυμαστές της στο θεατρικό σανίδι.

Exit mobile version