Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τζανακόπουλος: “Θα έχουμε την πλειοψηφία και χωρίς τους ΑΝΕΛ”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζανακόπουλος: “Θα έχουμε την πλειοψηφία και χωρίς τους ΑΝΕΛ”

Η κυβέρνηση θα διατηρήσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να ολοκληρώσει την τετραετία, ακόμη και στην περίπτωση που ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποχωρήσουν από την κυβέρνηση, υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.  Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει πράγματι προειδοποιήσει ότι […]

Η κυβέρνηση θα διατηρήσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να ολοκληρώσει την τετραετία, ακόμη και στην περίπτωση που ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποχωρήσουν από την κυβέρνηση, υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει πράγματι προειδοποιήσει ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση εφόσον έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή. 

Όπως τόνισε ωστόσο, ερωτηθείς σχετικά, η κυβέρνηση θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία και χωρίς τους ΑΝΕΛ. 

«Δεν σημαίνει ότι ο κ. Καμμένος θα προσχωρήσει στην προσπάθεια της Ν.Δ. να πέσει η κυβέρνηση», συμπλήρωσε ο κ. Τζανακόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις