Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τρόμος για τους Μπέκαμ: Κουκουλοφόροι προσπάθησαν να μπουν σπίτι τους (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος για τους Μπέκαμ: Κουκουλοφόροι προσπάθησαν να μπουν σπίτι τους (pics)

Σοκαρισμένοι είναι η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ καθώς μία ομάδα κουκουλοφόρων προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι τους στην περιοχή Οξφορντσάιρ του Λονδίνου. Το συμβάν συνέβη την περασμένη Παρασκευή και η Daily Mail έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά πλάνα με τους κουκουλοφόρους να προσπαθούν να μπουν μέσα στο σπίτι αξίας 6 εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με το Βρετανικό […]

Σχετική εικόνα

Σοκαρισμένοι είναι η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ καθώς μία ομάδα κουκουλοφόρων προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι τους στην περιοχή Οξφορντσάιρ του Λονδίνου.

Το συμβάν συνέβη την περασμένη Παρασκευή και η Daily Mail έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά πλάνα με τους κουκουλοφόρους να προσπαθούν να μπουν μέσα στο σπίτι αξίας 6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με το Βρετανικό μέσο, στο αρχοντικό των Μπέκαμς υπάρχει ομάδα ασφαλείας και επιτήρησης 24 ώρες το 24ωρο, η οποία εντόπισε τους ληστές μέσα στην ιδιοκτησία, πριν όμως εισβάλουν μέσα στο σπίτι.

Το αρχοντικό των Μπέκαμ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το αγαπημένο στέκι της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι.

Σοκαρισμένοι είναι η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ καθώς μία ομάδα κουκουλοφόρων προσπάθησαν να εισβάλουν στο αρχοντικό τους στην περιοχή Οξφορντσάιρ του Λονδίνου.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι ληστές χρησιμοποίησαν μία σκάλα για να μπορέσουν να εισβάλουν από το παράθυρο.

Ωστόσο όταν η ασφάλεια εντόπισε τους τρεις ληστές από τις κάμερες και ενεργοποίησε τον συναγερμό, αυτοί τράπηκαν αμέσως σε φυγή.

Μετά την απόπειρα κλοπής, ο Μπέκαμ αύξησε αμέσως τις δυνάμεις ασφαλείας, καθώς η Βικτόρια περνά πολλές μέρες της εβδομάδας εκεί με τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού που επικαλείται η Daily Mail, η πιο αναστατωμένη από όλους είναι η Βικτόρια Μπέκαμ, καθώς και μόνο η σκέψη πως θέλουν κάποιοι να εισβάλουν στο προσωπικό της χώρο, την φοβίζει.

Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι ληστές χρησιμοποίησαν μία σκάλα για να μπορέσουν να εισβάλουν από το παράθυρο.

Πάντως το ζευγάρι ετοιμάζονταν για το ταξίδι τους στην  Αυστραλία μαζί με τα τρία του παιδιά όταν έγινε η απόπειρα ληστείας, ωστόσο κανείς δεν βρέθηκε σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις