Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Super League: Ο ΟΦΗ κέρδισε 1-0 τον Ολυμπιακό (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League: Ο ΟΦΗ κέρδισε 1-0 τον Ολυμπιακό (vid)

Επέστρεψε έτσι όπως τον ξέραμε ο παλιός καλός ΟΦΗ Η ομάδα της Κρήτης λίγες ημέρες μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας πήρε την πρώτη του νίκη, κερδίζοντας τον μέτριο Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ με 1-0 για την 7η αγωνιστική της Super League. Και αυτό ήταν ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Πειραιά μετά τις ήττες […]

Επέστρεψε έτσι όπως τον ξέραμε ο παλιός καλός ΟΦΗ

Η ομάδα της Κρήτης λίγες ημέρες μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας πήρε την πρώτη του νίκη, κερδίζοντας τον μέτριο Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ με 1-0 για την 7η αγωνιστική της Super League. Και αυτό ήταν ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Πειραιά μετά τις ήττες από ΠΑΟΚ και Μίλαν και την ισοπαλία με την ΑΕΚ.

Σκόρερ για τον ΟΦΗ ήταν ο Βουό στο 35, με το Γεντί Κουλέ να έχει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα καθώς ήταν κατάμεστο και ο ενθουσιασμός από τον ερχομό του Μιχάλη Μπούση στην ΠΑΕ ήταν διάχυτος.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέταξαν ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν είχαν απάντηση στην ορμητικότητα και την πίεση των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι μεταφέρθηκε στο μισό γήπεδο προς την περιοχή του ΟΦΗ, ωστόσο εκεί ο Ολυμπιακός εμφάνισε και πάλι την αδυναμία να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του και έμεινε χωρίς τρίποντο για τρίτο σερί ματς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις