Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Τσιτσιπάς σηκώνει το τρόπαιο και η μητέρα του παρηγορεί τον ηττημένο (pic)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Τσιτσιπάς σηκώνει το τρόπαιο και η μητέρα του παρηγορεί τον ηττημένο (pic)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία που αποτυπώνει τη μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά να παρηγορεί τον αντίπαλό του, Έρνεστς Γκούλμπις.   Η φωτογραφία είναι αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού τελικού του Stockholm Open, το οποίο κατέκτησε ο Έλληνας τενίστας.  Ο 20χρονος τενίστας επιβλήθηκε με 6-4, 6-4 του Έρνεστς Γκουλμπίς στον τελικό και σήκωσε το κύπελλο.  […]

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία που αποτυπώνει τη μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά να παρηγορεί τον αντίπαλό του, Έρνεστς Γκούλμπις.  

Η φωτογραφία είναι αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού τελικού του Stockholm Open, το οποίο κατέκτησε ο Έλληνας τενίστας. 

Ο 20χρονος τενίστας επιβλήθηκε με 6-4, 6-4 του Έρνεστς Γκουλμπίς στον τελικό και σήκωσε το κύπελλο. 

Ο πρώτος Έλληνας που κερδίζει τίτλο σε τελικό ΑTP (Association of Tennis Professionals) έγινε το απόγευμα της Κυριακής ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γιόρτασε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του μαζί με τους γονείς του, οι οποίοι βρίσκονταν στις εξέδρες όταν ο γιος του πανηγύρισε τον νικητήριο πόντο. 

Στη φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Twitter, φαίνεται η  μητέρα του Έλληνα αθλητή, Τζούλια Σαλνικόβα, πρώην τενίστρια και η ίδια, να  πλησιάζει τον αντίπαλο του γιου της, ο οποίος καθόταν στον πάγκο και να του μιλάει, παρηγορώντας τον. 

https://twitter.com/jessica4stein/status/1054033735262195712

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις