Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ναυάγιο ανοιχτά της Κω με σκάφος που μετέφερε 30 πρόσφυγες (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ναυάγιο ανοιχτά της Κω με σκάφος που μετέφερε 30 πρόσφυγες (pics-vid)

Ναυάγιο σημειώθηκε λίγα μίλια ανοιχτά της Κω με σκάφος έξι μέτρων το οποίο μετέφερε 30 περίπου πρόσφυγες. Ανάμεσα στους επιβαίνοντες υπήρχαν πολλά παιδιά ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν διασωθεί 5 άνδρες, 4 γυναίκες και 3 από τα παιδιά. Ορισμένοι πνίγηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν από τη βύθιση πλοιαρίου που μετέφερε μετανάστες κοντά στο Μπόντρουμ ανοιχτά […]

Ναυάγιο σημειώθηκε λίγα μίλια ανοιχτά της Κω με σκάφος έξι μέτρων το οποίο μετέφερε 30 περίπου πρόσφυγες.

Ανάμεσα στους επιβαίνοντες υπήρχαν πολλά παιδιά ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν διασωθεί 5 άνδρες, 4 γυναίκες και 3 από τα παιδιά.

Ορισμένοι πνίγηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν από τη βύθιση πλοιαρίου που μετέφερε μετανάστες κοντά στο Μπόντρουμ ανοιχτά της δυτικής ακτής της Τουρκίας, μετέδωσε το δίκτυο NTV.

Στο φουσκωτό 6 μέτρων επέβαιναν πολλές γυναίκες και παιδιά και οι εικόνες που έρχονται από το σημείο είναι συγκλονιστικές

Παιδιά έκλαιγαν και φώναζαν τους γονείς τους και προσπαθούσαν να κρατηθούν στην επιφάνεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, 3 παιδιά από τους 20 διασωθέντες είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Οι διασώστες μετέφεραν τα παιδιά στα ασθενοφόρα με δάκρυα στα μάτια. Η εθνικότητα των προσφύγων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις