Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Επίθεση σε πτήση της Ryanair – “Μην μου μιλάς με γ@μημένη ξένη γλώσσα” (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση σε πτήση της Ryanair – “Μην μου μιλάς με γ@μημένη ξένη γλώσσα” (vid)

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα σε πτήση της Ryanair από την Βαρκελώνη στο Λονδίνο. Ένας επιβάτης την έβριζε άσχημα, με το πλήρωμα της εταιρείας να κατηγορείται από τους επιβάτες ότι καθυστέρησε δραματικά να τον σταματήσει. Το βίντεο από την άγρια λεκτική επίθεση εναντίον της γυναίκας ανέβασε στο Facebook ο David Lawrence. Ο επιβάτης την […]

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα σε πτήση της Ryanair από την Βαρκελώνη στο Λονδίνο.

Ένας επιβάτης την έβριζε άσχημα, με το πλήρωμα της εταιρείας να κατηγορείται από τους επιβάτες ότι καθυστέρησε δραματικά να τον σταματήσει.

Το βίντεο από την άγρια λεκτική επίθεση εναντίον της γυναίκας ανέβασε στο Facebook ο David Lawrence.

Ο επιβάτης την αποκάλεσε μεταξύ άλλων «άσχημη, μαύρη μπάσταρδη».

«Σου λέω, ότι ελπίζω κάποιος να καθίσει ανάμεσά μας γιατί δεν θέλω να καθίσω δίπλα στην άσχημη μούρη σου, την άσχημη γ@μημενη φάτσα σου», φώναζε. Όταν εκείνη προσπάθησε να του απαντήσει με ήρεμο τρόπο εκείνος της είπε: «Μην μου μιλάς με γ@μημένη ξένη γλώσσα ηλίθια άσχημη αγελάδα»

Την απείλησε κιόλας λέγοντάς της:«Στο λέω! Αν δεν πας να καθίσεις αλλού θα σε βάλω εγώ αλλού». Ένας νεαρός επιβάτης που καθόταν στην πίσω σειρά προσπάθησε να παρέμβει και του είπε να σταματήσει την ώρα που το πλήρωμα δεν ήξερε πως να διαχειριστεί την κατάσταση.

Εκπρόσωπος της Ryanair δήλωσε στο RT ότι για το περιστατικό έγινε αναφορά στην αστυνομία του Έσεξ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις