Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 28χρονος “διηύθυνε” κύκλωμα ναρκωτικών μέσα από τη φυλακή – Συνελήφθη όλη η σπείρα
ΕΛΛΑΔΑ

28χρονος “διηύθυνε” κύκλωμα ναρκωτικών μέσα από τη φυλακή – Συνελήφθη όλη η σπείρα

Από την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και συγκεκριμένα το Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους, είχε απλώσει τα δίχτυα της ως το Κερατσίνι μια σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά με εντολές από έναν 28χρονο ο οποίος είναι ήδη στην φυλακή για τον ίδιο λόγο! Έπειτα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου για τα μέλη […]

Αποτέλεσμα εικόνας για σπειρα διακινησης ναρκωτικων

Από την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και συγκεκριμένα το Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους, είχε απλώσει τα δίχτυα της ως το Κερατσίνι μια σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά με εντολές από έναν 28χρονο ο οποίος είναι ήδη στην φυλακή για τον ίδιο λόγο!

Έπειτα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου για τα μέλη της σπείρας που δρούσαν από τις αρχές του περασμένου Μαρτίου, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν με ταυτόχρονες επιχειρήσεις στις τρεις περιοχές. Πρόκειται για δυο Έλληνες, έναν 31χρονο και μια 20χρονη και τέσσερις αλλοδαπούς άνδρες ηλικίας 30, 27 και 20 χρόνων και έναν ανήλικο, μαζί με τον οποίο συνελήφθησαν ο 34χρονος πατέρας και η 36χρονη μητέρα του, καθώς κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στα σπίτια των μελών της σπείρας, βρέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 811,2 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη σε «σοκολάτα» βάρους 7,4 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 18,8 γραμμαρίων, τέσσερις ζυγαριές ακριβείας, αντικείμενα σχετικά με την διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν δύο οχήματα, τέσσερις μοτοσικλέτες, μια σιδερογροθιά, πλήθος κινητών και 1.575 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα κατά περίπτωση για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται ο φυλακισμένος και άλλοι τρεις που αναζητούνται, ένας 31χρονος αλλοδαπός και δυο Έλληνες, ένας 31χρονος και μια 33χρονη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις