Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

10

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Loro»: Ναρκωτικά, σεξ και γερές δόσεις σκανδάλου στην ταινία για τον Μπερλουσκόνι
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Loro»: Ναρκωτικά, σεξ και γερές δόσεις σκανδάλου στην ταινία για τον Μπερλουσκόνι

O σκηνοθέτης Paolo Sorrentino βάζει τον πολυσυζητημένο πολιτικό Silvio Berlusconi στο στόχαστρο  Την περασμένη άνοιξη παρουσιάστηκαν σε κινηματογραφικά φεστιβάλ δύο ταινίες με τίτλους ”Loro I” και ”Loro II” ενώ για την κινηματογραφική προβολή συμπυκνώθηκαν σε μια, με γύρω στη μία ώρα να έχει κοπεί για να φτάσει το τελικό φιλμ να τη διάρκεια των 150 […]

O σκηνοθέτης Paolo Sorrentino βάζει τον πολυσυζητημένο πολιτικό Silvio Berlusconi στο στόχαστρο 

Την περασμένη άνοιξη παρουσιάστηκαν σε κινηματογραφικά φεστιβάλ δύο ταινίες με τίτλους ”Loro I” και ”Loro II” ενώ για την κινηματογραφική προβολή συμπυκνώθηκαν σε μια, με γύρω στη μία ώρα να έχει κοπεί για να φτάσει το τελικό φιλμ να τη διάρκεια των 150 λεπτών.

Ο Berlusconi είναι ο πρωταγωνιστής, δεν πρόκειται όμως για μια αυστηρά βιογραφική ταινία. Η ιστορία ακολουθεί τον Sergio, έναν νέο επιχειρηματία αποφασισμένο να εντυπωσιάσει τον Berlusconi.

Γρήγορα πλάνα, ωραία αισθητική, η υπέροχη Ιταλία στο προσκήνιο, σεξ, ναρκωτικά και EDM μουσική, ωραία χρώματα, καταπληκτικό production design.

Ο Toni Servillo υποδύεται τον Berlusconi.

H ταινία μας παίρνει μέσα από τα σκάνδαλα, από τις σχέσεις του, τους ανθρώπους γύρω του και γενικά τη ζωή του από το 2006 μέχρι το 2009.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις