Αθήνα

°C

Σάββατο

23

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Το VMRO-DPMNE απέπεμψε τους βουλευτές που ψήφισαν «ναι»
ΚΟΣΜΟΣ

Το VMRO-DPMNE απέπεμψε τους βουλευτές που ψήφισαν «ναι»

Την πόρτα της… εξόδου είδαν οι επτά βουλευτές του VMRO-DPMNE που ψήφισαν «ναι» ώστε να κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών Η εκτελεστική επιτροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεδρίασε εκτάκτως το βράδυ της Παρασκευής και προχώρησε την αποπομπή τους. «Οι επτά βουλευτές που ενήργησαν κόντρα στη θέση του κόμματος και των πολιτών απογοήτευσαν εμένα, το […]

Την πόρτα της… εξόδου είδαν οι επτά βουλευτές του VMRO-DPMNE που ψήφισαν «ναι» ώστε να κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών

Η εκτελεστική επιτροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεδρίασε εκτάκτως το βράδυ της Παρασκευής και προχώρησε την αποπομπή τους.

«Οι επτά βουλευτές που ενήργησαν κόντρα στη θέση του κόμματος και των πολιτών απογοήτευσαν εμένα, το κόμμα και την πατρίδα. Πρέπει να ζήσουν με αυτό. Για αυτό η εκτελεστική επιτροπή συνεδρίασε εκτάκτως και τους απέκλεισε από το κόμμα», δήλωσε ο ηγέτης του VMRO-DPMNE, Χρίστιαν Μιτσκόσκι.

Σε κάποιους από αυτούς, δήλωσε ο ίδιος, υποσχέθηκαν αμνηστία. «Ισως να έπεσαν και μετρητά στο τραπέζι, αλλά σαν άνθρωπος δεν μπορώ να δικαιολογήσω ή να κατανοήσω τις ενέργειές τους», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από την ψηφοφορία το κόμμα είχε καταγγείλει ότι πρόσφεραν έως και 2 εκατ. ευρώ σε βουλευτές, προκειμένου να στηρίξουν την πρόταση της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις