Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ – Προσφυγή στο CAS
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ – Προσφυγή στο CAS

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΑΕΚ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με την ποινή των -3 βαθμών να παραμένει για την «Ένωση», όπως κι αυτή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Η απόφαση «Η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση για την έφεση της […]

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΑΕΚ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με την ποινή των -3 βαθμών να παραμένει για την «Ένωση», όπως κι αυτή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Η απόφαση

«Η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση για την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ  κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE.

Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 60/2018 απόφασή της δικάζει με την παρουσία της εκκαλούσας. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση της εκκαλούσας ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE».

Μετά την απόρριψη της έφεσης της από το Δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ, η ΑΕΚ αναμένεται να προσφύγει στο CAS, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια που έχει στη διάθεση της.

Η υπόθεση της τιμωρίας της Ένωσης αναμένεται να έχει, πάντως, συνέχεια. Οι «κιτρινόμαυροι» θα προσφύγουν, όπως όλα δείχνουν, στο CAS, προκειμένου να μην τιμωρηθούν με αφαίρεση τριών βαθμών, τιμωρία της έδρας της για τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια και πρόστιμο ύψους 73.250 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις