Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Πρεμιέρα για το “νέο” Λάνθιμο στο Λονδίνο (pics)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρεμιέρα για το “νέο” Λάνθιμο στο Λονδίνο (pics)

  Πρεμιέρα για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The favourite» στο Λονδίνο, στο Britain Film Festival και όλοι οι λαμπεροί πρωταγωνιστές και συντελεστές έδωσαν το παρόν.   Η Έμμα Στόουν, η Ρέιτσελ Βάις, η Ολίβια Κόουλμαν και ο Γιώργος Λάνθιμος έδωσαν το παρών στο κόκκινο χαλί. Η 29χρονη Έμμα Στόουν φόρεσε μια μεταλλική ασημένια […]

 

Πρεμιέρα για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The favourite» στο Λονδίνο, στο Britain Film Festival και όλοι οι λαμπεροί πρωταγωνιστές και συντελεστές έδωσαν το παρόν.

Οι πρωταγωνίστριες του «The Favourite» και ο σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος /Φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP

 

Η Έμμα Στόουν, η Ρέιτσελ Βάις, η Ολίβια Κόουλμαν και ο Γιώργος Λάνθιμος έδωσαν το παρών στο κόκκινο χαλί. Η 29χρονη Έμμα Στόουν φόρεσε μια μεταλλική ασημένια μακριά τουαλέτα με Old Hollywood glamour. 

Είχε τα κόκκινα μαλλιά της σπαστά σε vang look με ένα ασημένιο sparkling αξεσουάρ στα μαλλιά. Είχε ασημένια κοσμήματα και σκιά και κόκκινο κραγιόν, εντυπωσιάζοντας με το vintage στιλ της. 

Στο after party, διάλεξε κάτι πιο απλό αλλά ταυτόχρονα σικ, ένα λευκό κοστούμι και λευκά πέδιλα. Από την άλλη, η 48χρονη Ρέιτσελ Βάις έδειξε την σιλουέτα της δύο μήνες μετά την γέννα.

AP
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις