Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καγιά: “Είναι άδικο για τη Σοφία να λένε ότι έχει ψυχολογικό πρόβλημα” (vid)
LIFESTYLE

Καγιά: “Είναι άδικο για τη Σοφία να λένε ότι έχει ψυχολογικό πρόβλημα” (vid)

Πολλές οι ερωτήσεις που έθεσαν οι δημοσιογράφοι στη Βίκυ Καγιά για το Greece’s Next Top Model. Στο επίκεντρο αυτών, βρέθηκε η κρίση πανικού που έπαθε η Σοφία Ζαχαριάδου, αλλά και οι σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Πρόκειται για παρεξήγηση, κανείς δεν πίεσε κανέναν. Η Σοφία είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι που τη σεβόμαστε, την εκτιμώ […]

Πολλές οι ερωτήσεις που έθεσαν οι δημοσιογράφοι στη Βίκυ Καγιά για το Greece’s Next Top Model. Στο επίκεντρο αυτών, βρέθηκε η κρίση πανικού που έπαθε η Σοφία Ζαχαριάδου, αλλά και οι σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Πρόκειται για παρεξήγηση, κανείς δεν πίεσε κανέναν. Η Σοφία είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι που τη σεβόμαστε, την εκτιμώ πάρα πολύ. Μιλάμε για ένα μονταρισμένο επεισόδιο και δεν μπορείτε να δείτε πόσες ώρες ήμασταν εκεί και βοηθήσαμε το κορίτσι να τα καταφέρει. Δεν θέλαμε να φύγει, είναι κοκκινομάλλα, είναι κούκλα! Δεν έπαθε κρίση πανικού. Πάντα στα γυρίσματα υπάρχει και νοσηλευτής και γιατρός και ναυαγοσώστης και ψυχολόγος που προσέχει τα κορίτσια. Δεν πρόκειται περί τούτου. Κρύωσε πάρα πολύ, ήταν πολύ ώρα μέσα στο νερό και φοβήθηκε. Δεν υπήρξε καμία κρίση πανικού. Εγώ δεν την πίεσα, εγώ την αγκάλιασα, ήθελα να μείνει αυτό κόκκινο μαλλί, αυτά τα τέλεια χείλια, το κορίτσι μας! 

Στεναχωρήθηκα με τα σχόλια, αλλά όχι για μένα, στεναχωρήθηκα για τη Σοφία. Δεν μπορείς για ένα νέο κορίτσι που προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο ότι έχει πρόβλημα ψυχολογικό. Είναι άδικο, είναι μια χαρά το παιδί»! 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις