Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φωτογραφίες – Ντοκουμέντο για την εκτέλεση αιχμαλώτων από τον ISIS
ΚΟΣΜΟΣ

Φωτογραφίες – Ντοκουμέντο για την εκτέλεση αιχμαλώτων από τον ISIS

Χθες, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ισχυρίστηκε ότι ισλαμιστές τρομοκράτες έχουν απαγάγει 700 ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι πολίτες, και πως θα σκοτώνουν «δέκα ομήρους την ημέρα» εάν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους.  Ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας δεν έσπευσε να διευκρινίσει τα αιτήματα των απαγωγέων. Ωστόσο, ανέφερε ότι οι ισλαμιστές […]

Χθες, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ισχυρίστηκε ότι ισλαμιστές τρομοκράτες έχουν απαγάγει 700 ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι πολίτες, και πως θα σκοτώνουν «δέκα ομήρους την ημέρα» εάν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους. 

Ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας δεν έσπευσε να διευκρινίσει τα αιτήματα των απαγωγέων. Ωστόσο, ανέφερε ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες επιτέθηκαν στο προσφυγικό στρατόπεδο Αλ-Μπαχρά στη Συρία και απήγαγαν εκατοντάδες ανθρώπους. Ανάμεσά τους και 90 γυναίκες, χήρες τζιχαντιστών ή σύζυγοι πρώην τζιχαντιστών.
 5194942-0-image-a-4_1539943531296__1_

Από την πλευρά τους, οι ΗΠΑ εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους σχετικά με τους ισχυρισμούς του Πούτιν περί απαγωγής 700 δυτικών.

Την ίδια ώρα,όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», έχουν αναρτηθεί εικόνες στο διαδίκτυο που δείχνουν γονυπετείς πέντε αιχμαλώτους με κουκούλες στην επαρχία Deir ez-Zor.. 

Οι αιχμάλωτοι φέρονται να είναι μέλη των «Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων» υποστηριζόμενων από τις ΗΠΑ. Οι τρομοκράτες – δολοφόνοι βρίσκονται πίσω τους.Και αυτοί φορούν κουκούλες και είναι έτοιμοι να τους πυροβολήσουν στο κεφάλι.

5194940-0-image-a-3_1539943525427

Οι φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν κι ένα παιδί να παρακολουθεί τις εν ψυχρώ εκτελέσεις, είδαν το φως της δημοσιότητας ύστερα από αναφορές ότι το Ισλαμικό Κράτος εισέβαλε στο προσφυγικό καταυλισμό Αλ Μπαχάρα στην επαρχία Deir ez-Zor. 

5194192-0-image-a-6_1539943879057
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις