Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τρόμος με κουκουλοφόρο που εισέβαλε σε σχολείο με μαχαίρι
ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος με κουκουλοφόρο που εισέβαλε σε σχολείο με μαχαίρι

  Πανικός σε δημοτικό σχολείο στην Κύπρο, όταν ένας κουκουλοφόρος εισέβαλε κρατώντας μαχαίρι.  Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», αρχικά ο δράστης επιχείρησε να ληστέψει περίπτερο που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο Μενεού. Ωστόσο, καταδιώχθηκε από πελάτες του περιπτέρου και από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία, με αποτέλεσμα να αρχίσει να τρέχει και […]

 

Πανικός σε δημοτικό σχολείο στην Κύπρο, όταν ένας κουκουλοφόρος εισέβαλε κρατώντας μαχαίρι. 

Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», αρχικά ο δράστης επιχείρησε να ληστέψει περίπτερο που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο Μενεού. Ωστόσο, καταδιώχθηκε από πελάτες του περιπτέρου και από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία, με αποτέλεσμα να αρχίσει να τρέχει και πάνω στον πανικό του μπήκε στο δημοτικό σχολείο. 

Ο δράστης συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα από μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σχολείο. 

Πρόκειται για έναν 29χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου για ανάκριση και την Παρασκευή θα οδηγηθεί στο Δικαστήριο Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης. 

Η Αστυνομία, μέσα από ανάρτηση της στο Twitter, ανέφερε πως στόχος του 29χρονου δεν ήταν το σχολείο, αλλά εισήλθε σε αυτό λόγω της καταδίωξης, έπειτα από την απόπειρα ληστείας του περιπτέρου. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις