Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θύμα ασέλγειας 5χρονο κορίτσι από οικογενειακό φίλο
ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα ασέλγειας 5χρονο κορίτσι από οικογενειακό φίλο

Ο 50χρονος γείτονας, που φέρεται να προχώρησε σε άσεμνες χειρονομίες στο κοριτσάκι, συνελήφθη ύστερα από καταγγελία της μητέρας του.  Μία σοβαρή υπόθεση ασέλγειας ανηλίκου εξετάζει τα τελευταία 24ωρα η αστυνομία στην Κρήτη.  Σύμφωνα με την καταγγελία, πρόκειται για έναν 50χρονο άνδρα ο οποίος ασέλγησε σε 5χρονο κορίτσι.  Μάλιστα, φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είναι φίλος αλλά και […]

Ο 50χρονος γείτονας, που φέρεται να προχώρησε σε άσεμνες χειρονομίες στο κοριτσάκι, συνελήφθη ύστερα από καταγγελία της μητέρας του. 

Μία σοβαρή υπόθεση ασέλγειας ανηλίκου εξετάζει τα τελευταία 24ωρα η αστυνομία στην Κρήτη. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, πρόκειται για έναν 50χρονο άνδρα ο οποίος ασέλγησε σε 5χρονο κορίτσι. 

Μάλιστα, φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είναι φίλος αλλά και γείτονας της οικογένειας που – όπως καταγγέλθηκε – δεν δίστασε να προχωρήσει σε άσεμνες χειρονομίες στην ανήλικη. 

Η 5χρονη φαίνεται ότι εξιστόρησε στην μητέρα της τα όσα είχε ζήσει, η οποία με την σειρά της πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη την ανήλικη έχει εξετάσει ιατροδικαστής, ο οποίος δεν βρήκε κάτι μεμπτό, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί και σε παιδοψυχολόγο. 

Αμέσως μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του 50χρονου όπου και τον συνέλαβαν, καθώς βρήκαν στην κατοχή του οπλισμό. 

Ο 50χρονος αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, εξαιτίας των ευρημάτων των αρχών. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις