Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μια σοκαριστική υπόθεση: 60χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 16χρονο… συμμαθητή του
ΕΛΛΑΔΑ

Μια σοκαριστική υπόθεση: 60χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 16χρονο… συμμαθητή του

Διαστάσεις θρίλερ έχει πάρει η υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε ένας μαθητής 15 ετών στην Κρήτη, από 60χρονο συμμαθητή του. Η Αστυνομία έχει ήδη ενημερωθεί, έχει υποβληθεί μήνυση, το σχολείο έδιωξε τον 60χρονο μαθητή, ενώ, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, λαμβάνονται αστυνομικές καταθέσεις και από άλλους μαθητές. Η πληροφορία επιβεβαιώνεται πλήρως από τους εκπαιδευτικούς […]

ΣΧΟΛΙΚΗ-ΤΑΞΗ1.jpg

Διαστάσεις θρίλερ έχει πάρει η υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε ένας μαθητής 15 ετών στην Κρήτη, από 60χρονο συμμαθητή του.

Η Αστυνομία έχει ήδη ενημερωθεί, έχει υποβληθεί μήνυση, το σχολείο έδιωξε τον 60χρονο μαθητή, ενώ, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, λαμβάνονται αστυνομικές καταθέσεις και από άλλους μαθητές.

Η πληροφορία επιβεβαιώνεται πλήρως από τους εκπαιδευτικούς κύκλους, όμως φαίνεται πως ακόμη «δεν ανοίγουν στόματα», καθώς φοβούνται ότι θα διασυρθεί το σχολείο. Οι πληροφορίες της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» αναφέρουν ότι έχει ήδη ενημερωθεί και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης για τα όσα διαδραματίστηκαν σε βάρος των μαθητών του σχολείου, έχει παρέμβει ο εισαγγελέας και διενεργείται έρευνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα, όταν το αγόρι αποκάλυψε έντρομο τα όσα του συνέβησαν στους γονείς του, και εν συνεχεία στη διεύθυνση του σχολείου.

Αποτέλεσμα ήταν να γίνει έρευνα και να αποκαλυφθεί πως θύματα των σεξουαλικών ορέξεων του 60χρονου είχαν πέσει και άλλα παιδιά-μαθητές του σχολείο. Η προσπάθεια σεξουαλικής παρενόχλησης δεν έγινε στους χώρους του σχολείου, αλλά στο σπίτι του 60χρονου.

Οι γονείς του σχολείου προέβησαν σε μήνυση σε βάρος του 60χρονου, καθώς, μετά από έρευνα που έγινε στο σχολείο, παιδιά-θύματά του, που τόσο καιρό δεν μιλούσαν, «έσπασαν» τη σιωπή τους και αποκάλυψαν πως και εκείνα είχαν δεχτεί ανάλογη συμπεριφορά από τον εν λόγω συμμαθητή τους.

Κατόπιν τούτου, ο 60χρονος απομακρύνθηκε από το σχολείο.

Τον κάλεσε σπίτι του για να δουν «ροζ» ταινίες

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε μαθητής του σχολείου που έκανε την καταγγελία, ο 60χρονος, παριστάνοντας τον φίλο, κατάφερε να πείσει το 15χρονο αγόρι να πάνε στο σπίτι του τελειώνοντας το μάθημα, για να μιλήσουν και να χαλαρώσουν.

Στο σπίτι όμως του 60χρονου, το 15χρονο αγόρι έμελλε να ζήσει μια άκρως τρομακτική εμπειρία.

Εκεί, σύμφωνα με τα όσα είπε ο μαθητής του σχολείου ο οποίος θέλησε να καταγγείλει το περιστατικό τηλεφωνώντας στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη», οι διαθέσεις του 60χρονου άρχισαν να ξεφεύγουν κατά πολύ από το φιλικό επίπεδο, φέρνοντας σε δύσκολη και δυσάρεστη θέση τον 15χρονο μαθητή, ο οποίος δεν ήξερε από πού να φύγει.

«Όταν πήγαν στο σπίτι, ο 60χρονος έβαλε ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Μιλούσε συνέχεια για το σεξ και επιχείρησε να “ρίξει” τον 15χρονο στο κρεβάτι», τόνισε  ο μαθητής, μεταφέροντας τα όσα τους είπε ότι έζησε στο σπίτι του 60χρονου ο 15χρονος.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο 60χρονος δεν είχε προσκαλέσει μόνο μία φορά το ανυποψίαστο 15χρονο αγόρι στο σπίτι του, αλλά δύο, επιχειρώντας και τις δύο φορές να τον παρενοχλήσει σεξουαλικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις