Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά την απαλλαγή του Ραζβάν Λουτσέσκου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά την απαλλαγή του Ραζβάν Λουτσέσκου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δια του νομικού της εκπροσώπου, ζήτησε την απαλλαγή του Ραζβάν Λουτσέσκου από το πρόστιμο των 28.000 ευρώ, που του επιβλήθηκε πρωτόδικα. Ο Λάμπρος Μπίρδας κατέθεσε μάλιστα ένσταση περί απαράδεκτης δίωξης, βάσει δημοσιευμάτων του Τύπου, επικαλούμενος και το άρθρο 20α του ΚΑΠ, το οποίο αναφέρει ότι πρέπει η δίωξη να γίνεται κατόπιν καταγγελίας είτε […]

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δια του νομικού της εκπροσώπου, ζήτησε την απαλλαγή του Ραζβάν Λουτσέσκου από το πρόστιμο των 28.000 ευρώ, που του επιβλήθηκε πρωτόδικα.

Ο Λάμπρος Μπίρδας κατέθεσε μάλιστα ένσταση περί απαράδεκτης δίωξης, βάσει δημοσιευμάτων του Τύπου, επικαλούμενος και το άρθρο 20α του ΚΑΠ, το οποίο αναφέρει ότι πρέπει η δίωξη να γίνεται κατόπιν καταγγελίας είτε από τον θιγόμενο των συγκεκριμένων δηλώσεων, είτε από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ ή από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Μάλιστα, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε πως στις δηλώσεις του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κατονόμασε ποιος τον έκλεψε, λέγοντας γενικά ότι “κάποιοι μας έκλεψαν το πρωτάθλημα. Δεν είχαμε υποκείμενο”

Από την πλευρά του, ο δικαστής τόνισε ότι από τη στιγμή που το πρωτάθλημα το κατέκτησε η ΑΕΚ, ο Ρουμάνος τεχνικός προφανώς εννοούσε τους “κιτρινόμαυρους”.

Πλέον, αναμένεται η απόφαση του Πειθαρχικού οργάνου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις