Πώς να καθαρίσετε τα σημάδια από τα κάδρα στους τοίχους

PLUS

Πώς να καθαρίσετε τα σημάδια από τα κάδρα στους τοίχους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Τα κάδρα είναι ένας πολύ όμορφος και οικονομικός τρόπος να ομορφύνουμε εύκολα τον χώρο μας, είτε αυτός είναι το σαλόνι είτε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού. Τις περισσότερες φορές μάλιστα, τα κάδρα μένουν για… χρόνια στους τοίχους, αφού δεν μπαίνουμε συχνά σε διαδικασία αλλαγής ή γενικότερα ανακαίνισης του σπιτιού. Το αποτέλεσμα; Όταν μια μέρα αποφασίζουμε […]

18.10.2018 | 12:00

Τα κάδρα είναι ένας πολύ όμορφος και οικονομικός τρόπος να ομορφύνουμε εύκολα τον χώρο μας, είτε αυτός είναι το σαλόνι είτε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

Τις περισσότερες φορές μάλιστα, τα κάδρα μένουν για… χρόνια στους τοίχους, αφού δεν μπαίνουμε συχνά σε διαδικασία αλλαγής ή γενικότερα ανακαίνισης του σπιτιού.

Το αποτέλεσμα; Όταν μια μέρα αποφασίζουμε να αλλάξουμε τα πολυκαιρισμένα κάδρα, ο τοίχος μας έχει… σημάδια στο σχήμα τους τα οποία είναι δε και πολύ επίμονα.

Εδώ έχουμε τη λύση σε αυτό το πρόβλημα!

Για να απαλλαγείς από τα σημάδια που αφήνουν τα κάδρα στον τοίχο με την πάροδο του χρόνου, δεν έχεις παρά να περάσεις το σημείο αυτό με ένα πανάκι βουτηγμένο στο γάλα και στη συνέχεια να το ξεπλύνεις με νερό.

Exit mobile version