Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η επιστροφή της ‘Ελλης Στάη στη μικρή οθόνη
LIFESTYLE

Η επιστροφή της ‘Ελλης Στάη στη μικρή οθόνη

  Η Έλλη Στάη επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση πιο δυναμική από ποτέ αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του OPEN. Aπό τις 24 του Οκτώβρη θα καλησπερίζει καθημερινά τους τηλεθεατές, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, με την εμπειρία και τη εύστοχη ματιά της. Αναμένεται η χαρισματική παρουσιάστρια, με την έντονη προσωπικότητα να αφήσει […]

 

Η Έλλη Στάη επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση πιο δυναμική από ποτέ αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του OPEN.

Aπό τις 24 του Οκτώβρη θα καλησπερίζει καθημερινά τους τηλεθεατές, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, με την εμπειρία και τη εύστοχη ματιά της. Αναμένεται η χαρισματική παρουσιάστρια, με την έντονη προσωπικότητα να αφήσει το δικό της στίγμα και να βάλει την προσωπική της σφραγίδα στο Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού, καθώς η παρουσία της αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τον τομέα της ενημέρωσης και για τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. 

Το Open TV αποτελεί τον καινούργιο πλέον παίκτη που επιδιώκει να ταράξει τα νερά στο τηλεοπτικό πεδίο, σε μια περίοδο που αυτό βρίσκεται σε μια κομβική φάση αναδιαμόρφωσης.  

Το πρόγραμμα του νέου τηλεοπτικού σταθμού θα εκπέμπει ζωντανά και θα βρίσκεται κοντά στους τηλεθεατές όλης της επικράτειας από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, φιλοδοξώντας να γράψει τη δική του ιστορία στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις