Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στιγμές τρόμου για δύο γυναίκες – Ήρθαν αντιμέτωπες στα σπίτια τους με ληστές
ΕΛΛΑΔΑ

Στιγμές τρόμου για δύο γυναίκες – Ήρθαν αντιμέτωπες στα σπίτια τους με ληστές

Του Πέτρου Καρσιώτη Εφιαλτικές στιγμές έζησαν δύο γυναίκες μέσα στα σπίτια τους σε Μεσσηνία και Έβρο, όταν ήρθαν αντιμέτωπες με ληστές που είχαν εισβάλει στο εσωτερικό. Η μία γυναίκα που ξύπνησε τρομοκρατημένη από τους ληστές μέσα στο σκοτάδι, παρέδωσε τις οικονομίες της και τα οικογενειακά κοσμήματα ενώ η δεύτερη κατέληξε στο νοσοκομείο από γροθιά του […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν δύο γυναίκες μέσα στα σπίτια τους σε Μεσσηνία και Έβρο, όταν ήρθαν αντιμέτωπες με ληστές που είχαν εισβάλει στο εσωτερικό.

Η μία γυναίκα που ξύπνησε τρομοκρατημένη από τους ληστές μέσα στο σκοτάδι, παρέδωσε τις οικονομίες της και τα οικογενειακά κοσμήματα ενώ η δεύτερη κατέληξε στο νοσοκομείο από γροθιά του κακοποιού όταν επιχείρησε να βάλει τις φωνές!

Η μία εισβολή καταγράφηκε σε σπίτι στο Ριζοχώρι της Τριφυλίας. Δύο ή τρεις κουκουλοφόροι, με σκάλα που αφαίρεσαν από διπλανό σπίτι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, έφθασαν στο παράθυρο του σπιτιού 78χρονης και το παραβίασαν.

Πριν καταλάβει η γυναίκα μέσα στον ύπνο της τι συνέβαινε, βρέθηκαν μπροστά της οι κακοποιοί.

Το σκοτάδι και ο φόβος της δεν της επέτρεψαν να διακρίνει πόσοι ήταν. Αναγκάστηκε να δώσει 1000 ευρώ και κοσμήματα οικογενειακά κειμήλια όπως είπε στην αστυνομία, για να φύγουν οι ληστές, αυτή τη φορά από την κεντρική είσοδο.

Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι, ειδοποιημένοι από συγγενή της γυναίκας, πέρα από την έρευνα για τυχόν αποτυπώματα στα σημεία απ όπου είχαν περάσει οι ληστές, πήραν μαζί τους και τη… σκάλα προκειμένου στα εγκληματολογικά εργαστήρια να ερευνηθεί για γενετικό υλικό ή αποτυπώματα.

Η δεύτερη ληστεία καταγράφηκε στο Ασημένιο του Έβρου.

Η 68χρονη που βρισκόταν στο σπίτι της, εκείνη την ώρα σιδέρωνε. ξαφνικά είδε μπροστά της έναν άγνωστο οποίος κρατούσε μαχαίρι και με αυτό την απείλησε να του παραδώσει όσα χρήματα είχε.

Από το φόβο της, η γυναίκα επιχείρησε να φωνάξει για να ακούσουν οι γείτονες, αλλά ο ληστής της έδωσε μια γροθιά και την έριξε κάτω.

Άρπαξε από το σπίτι μικρό χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκε.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμότειχου για τις πρώτες βοήθειες.

Και για τις δύο υποθέσεις οι έρευνες της Αστυνομίας, είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις