Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Τζανακόπουλος “δείχνει” την έξοδο στον Κοτζιά – Όποιος δεν θέλει, φεύγει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τζανακόπουλος “δείχνει” την έξοδο στον Κοτζιά – Όποιος δεν θέλει, φεύγει

Τις διαρροές περί απειλής παραίτησης του Νίκου Κοτζιά έπειτα από το θερμό επεισόδιο που είχε στο υπουργικό συμβούλιο με τον Πάνο Καμμένο, έσπευσε να σχολιάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας  στον Alpha. Όπως τόνισε, «Το μήνυμα που εξέπεμψε ο πρωθυπουργός ήταν σαφές καθαρό και προς όλες τις κατευθύνσεις. Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά και […]

Αποτέλεσμα εικόνας για τζανακοπουλος

Τις διαρροές περί απειλής παραίτησης του Νίκου Κοτζιά έπειτα από το θερμό επεισόδιο που είχε στο υπουργικό συμβούλιο με τον Πάνο Καμμένο, έσπευσε να σχολιάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας  στον Alpha.

Όπως τόνισε, «Το μήνυμα που εξέπεμψε ο πρωθυπουργός ήταν σαφές καθαρό και προς όλες τις κατευθύνσεις. Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά και θα φτάσει στον προορισμό του. Όποιος δεν θέλει να φτάσει σε αυτόν τον προορισμό ή όποιος δυσφορεί στην διαδρομή τότε πρέπει να κατέβει από το τρένο.

Ο υπουργός Εξωτερικών έχει τακτική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό αν ήθελε να του πει κάτι θα το έλεγε. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο οποίος κάνει διαρροές. Εγώ δεν ξέρω αν ο κ. Κοτζιάς δυσφορεί. Δεν μπορώ να το πιστέψω όμως. Δεν έχει λόγο να δυσφορεί. Γιατί η πολιτική του πρωθυπουργού στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι αυτή με την oποία συμφωνεί ο κ. Κοτζιάς.

Άρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος προς δυσφορία. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο είμαι σίγουρος ότι ο κ. Κοτζιάς δεν θα το επικοινωνούσε μέσω διαρροών. Αυτή η κυβέρνηση δεν επικοινωνεί με διαρροές. θα το έλεγε ευθέως στον πρωθυπουργό με τον οποίο έχει καθημερινή και τακτική επικοινωνία».

Όπως επισήμανε ο κ. Τζανακόπουλος εχθές διεξήχθη μια «ανοιχτή πολιτική συζήτηση στη βάση των κατευθύνσεων του Αλέξη Τσίπρα.  Ο πρωθυπουργός δεν παρακαλά κανέναν, δεν φοβήθηκε ποτέ τις πολιτικές εξελίξεις. Τις προκαλεί ο ίδιος όταν ωφελούν τη χώρα». O Πάνος Καμμένος διατηρεί τη διαφωνία του αλλά δεν συμπλέει με τη ΝΔ».

Σχετικά με την επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας, ο κ. Τζανακόπουλος θέλησε να ρίξει τους τόνους υποβαθμίζοντας το θέμα:  «Είναι μια κατάσταση την οποία προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε η οποία μεγαλοποιήθηκε για πολιτικούς λόγους διότι εξυπηρετεί την λανθασμένη ατζέντα Μητσοτάκη για επιδείνωση των συνθηκών ασφάλειας στην Αθήνα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις