Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Θεοδωράκης κατά Τσίπρα: “Είναι όμηρος του υπουργού Άμυνας”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης κατά Τσίπρα: “Είναι όμηρος του υπουργού Άμυνας”

«Όμηρο» του Πάνου Καμμένου, χαρακτήρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης τον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών. «Ανάμεσα σε Κοτζιά-Καμμένο, ο κ. Τσίπρας διάλεξε τον Καμμένο. Όμηρος του υπουργού Αμυνας, που έχει αναγορευθεί σε πανίσχυρο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης πορεύεται με πρώτο μέλημα μη δυσαρεστήσει τον συνεταίρο του» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού. Μάλιστα, ο κ. […]

Αποτέλεσμα εικόνας για σταύρος θεοδωράκης

«Όμηρο» του Πάνου Καμμένου, χαρακτήρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης τον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών.

«Ανάμεσα σε Κοτζιά-Καμμένο, ο κ. Τσίπρας διάλεξε τον Καμμένο. Όμηρος του υπουργού Αμυνας, που έχει αναγορευθεί σε πανίσχυρο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης πορεύεται με πρώτο μέλημα μη δυσαρεστήσει τον συνεταίρο του» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Μάλιστα, ο κ. Θεοδωράκης σχολίασε καυστικά τις προειδοποιήσεις του πρωθυπουργού ότι δεν θα ανεχθεί διγλωσσία. «Μοιάζουν εντελώς αστείες όταν ο κατεξοχήν εκφραστής της διγλωσσίας παραμένει στη θέση του και παραιτείται ο εκφραστής της κυβερνητικής γραμμής» είπε ο Στ. Θεοδωράκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις