Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Ηχητικό ντοκουμέντο: Ο “μπρουτάλ” Πολάκης ζητά παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Ηχητικό ντοκουμέντο: Ο “μπρουτάλ” Πολάκης ζητά παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη

Ένα ηχητικό που έρχεται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει τις διαθέσεις του Παύλου Πολάκη απέναντι στη Δικαιοσύνη Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις με την ατάκα πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές αν «κάποιοι» οδηγηθούν στις φυλακές. Το ηχητικό απόσπασμα – ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το parapolitika.gr, αποκαλύπτει απόσπασμα της […]

ΠΟΛΑΚΗΣ-ΦΩΤΟ.jpg

Ένα ηχητικό που έρχεται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει τις διαθέσεις του Παύλου Πολάκη απέναντι στη Δικαιοσύνη

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις με την ατάκα πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές αν «κάποιοι» οδηγηθούν στις φυλακές.

Το ηχητικό απόσπασμα – ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το parapolitika.gr, αποκαλύπτει απόσπασμα της ομιλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, η οποία προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

Στη συνεδρίαση της περασμένης Κυριακής ο Παύλος Πολάκης ακούγεται να περιγράφει συγκεκριμένα βήματα για τη διαδικασία αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο ζήτημα», περιγράφοντας αναλυτικά τρόπους παρέμβασης στη Δικαιοσύνη.

«Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη αυτό που κάνει» λέει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, συμπληρώνοντας με μία παραίνεση προς όσους ήταν παρόντες.

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την ψηλή κουλτούρα» αναφέρει και συνεχίζει «αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε και δεν το αφήνουμε, αλλά πρέπει να τους σπρώχνουμε περισσότεροι και πρέπει να βγαίνει και στον λόγο μας».

Ο Παύλος Πολάκης μάλιστα παραδέχεται ότι είναι κάτι επικίνδυνο, αλλά τονίζει ότι «έτσι είναι».

«Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω».

Δείτε ακόμη: 

Παπαγγελόπουλος: Απόλυτη ασφάλεια μόνο στα νεκροταφεία υπάρχει – «Μπρουτάλ» ο Πολάκης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις