Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ο εφιάλτης των οδηγών – Ανήλικοι Ρομά σπέρνουν τον τρόμο
ΕΛΛΑΔΑ

Ο εφιάλτης των οδηγών – Ανήλικοι Ρομά σπέρνουν τον τρόμο

Του Πέτρου Καρσιώτη Εφιαλτικές στιγμές έζησαν πολλοί οδηγοί που βρέθηκαν στην περιοχή της Βιομηχανικής Περιοχής Ασπροπύργου για επαγγελματικές η μη  εργασίες από τις αρχές του χρόνου. Συμμορία ανηλίκων Ρομά, ηλικίας από 13 έως 16 ετών, έστηναν ενέδρες σε οδηγούς, οι οποίοι ανέκοπταν ταχύτητα κοντά στις επιχειρήσεις, εξαπέλυαν επιθέσεις με γροθιές και κλωτσιές η με την […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν πολλοί οδηγοί που βρέθηκαν στην περιοχή της Βιομηχανικής Περιοχής Ασπροπύργου για επαγγελματικές η μη  εργασίες από τις αρχές του χρόνου.

Συμμορία ανηλίκων Ρομά, ηλικίας από 13 έως 16 ετών, έστηναν ενέδρες σε οδηγούς, οι οποίοι ανέκοπταν ταχύτητα κοντά στις επιχειρήσεις, εξαπέλυαν επιθέσεις με γροθιές και κλωτσιές η με την απειλή μαχαιριού και ξύλων και τους καταλήστευαν.

Σε κάποιες περιπτώσεις, τους πετούσαν έξω από τα οχήματά τους-φορτηγά η ιδιωτικής χρήσης – έμπαινε ένας από τους ανήλικους στη θέση του οδηγού και τα εξαφάνιζαν!

Ήταν τόσες πολλές οι καταγγελίες οδηγών που έφθαναν αιμόφυρτοι στο Τμήμα, που αποφασίστηκε η σύσταση ειδικής ομάδας αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ασπροπύργου για την εξάρθρωση της συμμορίας.

Έτσι, συνελήφθησαν στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου οι τέσσερις ανήλικοι, μέλη της σπείρας. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται τουλάχιστον τρεις συνεργοί τους.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι ανήλικοι Ρομά, ήταν και οι δράστες ληστειών με τραυματισμούς με θύματα φύλακες εταιριών και εργοστασίων και εργαζομένων από τους οποίους άρπαζαν κοσμήματα, χρήματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί 13 περιπτώσεις ληστειών, 4 απόπειρες ληστειών και 14 κλοπές.

Με τη δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις