Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: Ματς που κρίθηκε στην τελευταία επίθεση (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: Ματς που κρίθηκε στην τελευταία επίθεση (vid)

Αν και ξεκίνησε καλά το ματς στο Μόναχο, ο Παναθηναϊκός “χάλασε” στα εκτός έδρας παιχνίδια του και με τον Νικ Καλάθη σε μέτρια βραδιά γνώρισε την ήττα από τη Μπάγερν για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague. Το ματς κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, με τον Λάνγκφορντ να «κουβαλάει» τους πράσινους στην επίθεση, αλλά τους […]

Αν και ξεκίνησε καλά το ματς στο Μόναχο, ο Παναθηναϊκός “χάλασε” στα εκτός έδρας παιχνίδια του και με τον Νικ Καλάθη σε μέτρια βραδιά γνώρισε την ήττα από τη Μπάγερν για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Το ματς κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, με τον Λάνγκφορντ να «κουβαλάει» τους πράσινους στην επίθεση, αλλά τους Αντετοκούνμπο και Γκιστ να κάνουν τραγικά λάθη, χαρίζοντας τη νίκη στους Γερμανούς.

Οι «πράσινοι» δεν υπολογίζουν τον Ίαν Βουγιούκα που έμεινε τελικά στην Αθήνα εξαιτίας ενός προσωπικού προβλήματος, με τον Γιώργο Παπαγιάννη να τον αντικαθιστά στην αποστολή και τη 12άδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στην πρώτη αγωνιστική της Euroleague, ο Παναθηναϊκός επικράτησε δύσκολα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 89-84, ενώ η Μπάγερν Μονάχου, στην επιστροφή της στη διοργάνωση ως πρωταθλήτρια Γερμανίας, ηττήθηκε με 71-90 από την Εφές Αναντολού, μέσα στην έδρα της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις