Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

09

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / 53χρονος βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο στήθος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

53χρονος βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο στήθος

Θρίλερ στη Χαλκίδα – 53χρονος από τη Δροσιά βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα καρφωμένη στο στήθος του Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος εντοπίστηκε στο μικρό Λιμανάκι στην Παναγίτσα στις 10:30 το βράδυ. Μπροστά στα πόδια του υπήρχε το κυνηγετικό του όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και οι οικείοι του. Η αστυνομία […]

Φωτο αρχείου

Θρίλερ στη Χαλκίδα – 53χρονος από τη Δροσιά βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα καρφωμένη στο στήθος του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος εντοπίστηκε στο μικρό Λιμανάκι στην Παναγίτσα στις 10:30 το βράδυ. Μπροστά στα πόδια του υπήρχε το κυνηγετικό του όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και οι οικείοι του.

Η αστυνομία για την ώρα αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και κάνει λόγο για αυτοκτονία. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το ΑΤ Χαλκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός και η οικογένειά του δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα στην τοπική κοινωνία. Μάλιστα, η γυναίκα του κατέχει σημαντική επαγγελματική θέση στην περιοχή.

Πάντως, κάτοικοι από την Δροσιά δήλωσαν ότι οι περισσότερες αυτοκτονίες που έχουν γίνει από τους συντοπίτες τους εξελίχθηκαν στο συγκεκριμένο Λιμανάκι, γεγονός άξιον απορίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις